020 420 20 70

Direct registreren »

Werkwijze salarisadministratie MKB

Voorbereiding tot onbekommerd ondernemerschap

Het is eenvoudig om de salarisadministratie over te laten nemen door Tentoo. Je levert enkel de bedrijfs- en medewerkersgegevens aan. Als we bijvoorbeeld weten hoe je omgaat met de regels uit jouw CAO, passen we deze op gelijke wijze toe.

Het is goed mogelijk dat je gedurende het kalenderjaar overstapt. In dit geval is het nodig om je salarishistorie bij ons aan te leveren. Wij draaien dan een schaduwadministratie. Hierna verzorgen zij alle salarisadministratie voor je. Een hele zorg minder!

Starten bij Tentoo

Zodra er mutaties zijn, zoals een nieuwe medewerker of loonswijziging, kan je dit eenvoudig aan ons doorgeven per mail of telefonisch. Wij verzorgen de loonstroken en sturen deze per mail toe aan al je medewerkers. Het is zelfs mogelijk dat we de netto salarissen overboeken.

Spreekt deze manier van werken je aan en wil je weten wat de maandelijkse kosten bedragen? vraag dan hier een vrijblijvende offerte salarisadministratie aan.

"Ik heb nergens omkijken naar. Wij richten ons hierdoor op daar waar wij goed in zijn.’ Tentoo is een professionele en efficiënte club."

Henk Jan Beltman - Tony’s Chocolonely