Aan de slag op het strand - Tentoo
Strandtent-1

Aan de slag op het strand

Alles over freelancen op het strand

Je hebt de knoop doorgehakt: je wil freelancen bij een strandtent! Je gaat genieten van de vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid van een freelance klus op het strand. Bruin worden terwijl je lekker aan de slag bent, wie wil dat nou niet. Neem contact op met Tentoo en ga aan de slag op het strand!

Registreer je direct

Freelance opdrachten op het strand

Wie wordt er nou niet blij van de strand, de zee en de zon? En hoe mooi is het dat jij aan de kust aan de slag kunt met een gezellig team, leuke bedrijfsfeestje/activiteiten en € 18 netto per uur op je bankrekening gestort krijgt kan werken?

Als beachboy/girl hou jij ervan om met je voeten door het warm strand te lopen. Je zorgt voor de ultieme strandbeleving voor onze klanten. Je helpt ze met het serveren van koude drankjes, het faciliteren in bedjes en windschermen en nog veel meer! En daar krijg je ook nog eens goed voor betaald!

Klinkt dit als muziek in de oren, solliciteer dan direct! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Payroll veranderingen

Vind jouw klus op het strand

Als je gaat freelancen via Tentoo, dan werk je volledig zelfstandig: je bepaalt zelf voor wie je werkt en tegen welk tarief. Ook de werktijden bepaal je zelf. Maar je hebt meer financiële zekerheid en loopt minder risico’s dan andere freelancers. Neem contact op met Tentoo en vind jouw eerste klus op het strand!

Registreer je direct

Als je gaat freelancen op het strand het dus slim om te starten via Tentoo Freelance. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag via het formulier hieronder een berekening aan. Wil je liever telefonisch informatie? Bel ons gerust via 020 – 238 69 36. We helpen je graag!

Hey freelancer! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • (bv. mijn tarief is €50,00 per uur)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.