Beveiligers flexibel inzetten - Tentoo
Beveiligers inzetten via payroll of uitzenden met Tentoo.

Beveiligers flexibel inzetten

In de beveiliging heb je de ene week veel klussen, de andere week minder. Dat vraagt om een flexibele inzet van je personeel. Bij Tentoo lossen we dat voor je op. Al 29 jaar. Verloon je medewerkers via Tentoo – tegen de scherpste omrekenfactor – en je kunt onbekommerd beveiligen. Oók in 2022; met Tentoo werk je gegarandeerd conform de WAB.

Offerte aanvragen

Waarom personeel verlonen in de beveiliging?

Je wilt beschikken over betrouwbare, bekwame beveiligers. En die wil je flexibel inzetten op de momenten dat je ze nodig hebt. Tentoo maakt dit mogelijk. Jij stuurt je medewerkers aan; de werkgeversrisico’s liggen bij Tentoo. Zo kun jij beveiligers veel langer flexibel inzetten dan wanneer je ze zelf in dienst neemt.

Jouw voordelen:

  • Zet medewerkers 4 jaar flexibel in
  • Betaal alleen voor gewerkte uren
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Loonuitbetaling wordt verzorgd
  • Geen zorgen om ‘zzp-problemen’ zoals schijnzelfstandigheid
Direct contact

Werken conform de WAB

Onze dienstverlening voldoet volledig aan de ‘Wet arbeidsmarkt in balans’ die op 1 januari 2020 in werking trad. Deze nieuwe arbeidsmarktwet heeft voor werkgevers en werknemers veel veranderd. Voor jou als werkgevers gelden nieuwe spelregels voor zowel de medewerkers die je zelf in dienst hebt als als de medewerkers die je op flexibele basis inzet. Wanneer je in 2022 je beveiligers verloont via Tentoo, hoef jij je geen zorgen te maken om de WAB. Sterker nog: je weet zeker dat je de flexibele mogelijkheden binnen deze wet optimaal benut.

Veel vakgenoten gingen je voor…

Veel beveiligingsondernemers gingen jou al voor en verlonen hun medewerkers via Tentoo. Samen met deze bedrijven stemmen wij onze dienstverlening continu af op de veranderende wensen, eisen en ontwikkelingen in de beveiligingsbranche. We werken bovendien volledig conform de cao’s ‘Particuliere beveiliging’ en ‘Evenementen en Horecabeveiliging’.

Gratis opleidingen

Beveiligers die via Tentoo werken, kunnen gratis gebruikmaken van het uitgebreide aanbod aan trainingen en cursussen op onze Academy for Flex. Speciaal voor de beveiliging hebben wij een leerlijn ontwikkeld, bestaande uit allerlei relevante beveiligersopleidingen. Denk aan een agressietraining, een cursus ‘Prespot’ of de training ‘Pro-acteren bij risicosituaties’. Ideaal om nieuwe medewerkers te trainen voor hun eerste werkdag, maar ook om vervolgens hun kennis op peil te houden of uit te breiden.

Tentoo helpt jou met het inzetten van beveiligers.
Zelf werven en exclusiviteit: payroll beveiliging

Payroll voor beveiliging

Met payroll heb je de vrijheid om zelf medewerkers aan te nemen en te selecteren die uitsluitend voor jouw bedrijf werken. Voor de beveiligingsbranche payroll volgen wij jouw cao, zodat je altijd voldoet aan de juiste arbeidsvoorwaarden. Als ondernemer heb je geen werkgeversrisico’s en verplichtingen. Wij nemen deze van je over, zodat je volledig kan concentreren op jouw beveiligingsbedrijf.

Hoe werkt het in de praktijk?

Het verlonen van beveiligers werkt als volgt:

1 Maak werkafspraken met je beveiliger
2 Geef de gewerkte uren door
3 Wij betalen het loon uit en dragen de werkgeverslasten af
Beveiligers verlonen: wat kost het?

Vraag het aan Sjoerd!

Tentoo hanteert de scherpste omrekenfactor binnen de beveiligingsbranche. Wat dit voor jou betekent? Vraag via het formulier hieronder een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek aan. Dit kan ook via e-mail of Whatsapp Sjoerd Riemeijer (sriemeijer@tentoo.nl l 06-28628732). Sjoerd komt ook met plezier langs voor een bak koffie om alles even door te nemen.

Bel naar 020 723 09 53 Stuur mij een mail

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.