brisker moves

Brisker Group haalt 8.500 euro op voor Oranje Fonds

Brisker Group (Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo) heeft haar sportieve sponsorprogramma Brisker Moves in goede samenwerking met het Oranje Fonds afgelopen vrijdag feestelijk afgesloten. In totaal is er door de werknemers van Brisker Group een bedrag van 8.500 euro bij elkaar gewandeld en gefietst. Astrid Berman, vertegenwoordiger van het Oranje Fonds, nam afgelopen vrijdag tijdens het jaarlijkse Brisker-feest de cheque, uitgereikt door Patrick Bakker, CEO van Brisker Group, in ontvangst.

Ruim 180 medewerkers van Brisker Group maakten de afgelopen maanden deel uit van het Brisker Moves-sportprogramma. Vanaf 1 april tot en met 1 oktober konden werknemers hardlopen, fietsen, skeeleren of wandelen voor het goede doel: het Oranje Fonds. De motivatie van werknemers bleek groot en de gelopen en gereden kilometers werden enthousiast bijgehouden in de Strava-app. Per activiteit leverde iedere kilometer tien, dertig of vijftig eurocent op. In totaal is er meer dan 35.000 kilometer gefietst, 3.500 kilometer hardgelopen, 5.300 kilometer gewandeld en 180 kilometer geskeelerd.

Als eindsprint organiseerde Brisker Group afgelopen vrijdag een sportdag voor alle werknemers in de bosrijke omgeving van het mooie Zeist, waar in teams de laatste kilometers werden gerend, gelopen of gefietst. Collega’s werden feestelijk ontvangen met een hapje en een drankje op het jaarlijkse Brisker-feest, dat aansluitend aan de sportdag plaatsvond. In totaal is er 8.500 euro opgehaald, een bedrag dat door Patrick Bakker, CEO van Brisker Group, is afgerond tot 10.000 euro.

Brisker Moves

Brisker Moves betekende de sportieve aftrap van een langdurige samenwerking tussen Brisker Group en het Oranje Fonds. Gedurende de periode van april tot en met september werden er verschillende sportactiviteiten georganiseerd om werknemers te motiveren, inspireren en aan te moedigen om mee te doen en in beweging te blijven. Zo was er voor iedere afdeling van Brisker Group eenmaal per week een bootcamp beschikbaar en werden er in de weekenden etappes uitgestippeld, bijvoorbeeld de klim naar de enige berg in de buurt van Amsterdam: ’t kopje van Bloemendaal.

Gelijke kansen

Astrid Berman, vertegenwoordiger van het Oranje Fonds, nam de cheque afgelopen vrijdag in ontvangst. Het Oranje Fonds streeft ernaar dat iedereen mee kan doen in de samenleving, zodat niemand er alleen voor staat. In overleg met Brisker Group is er voor gekozen om de donatie in te zetten voor het creëren van gelijke kansen voor jongeren, zodat zij een betere positie op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.

brisker moves
Astrid Berman (Oranje Fonds) met Patrick Bakker (CEO Brisker Group)

Over Brisker Group

Brisker Group is de overkoepelende naam voor de merken Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo. Brisker is marktleider in Nederland als het gaat om flexibele arbeid, uitzenden en payroll-overeenkomsten. Brisker verzorgt jaarlijks de salarisadministratie, backoffice en andere HR-zaken van duizenden mkb-bedrijven. Daarnaast is Brisker juridisch werkgever van tienduizenden flexwerkers, kennismigranten en freelancers. Met de dienstverlening en software helpt Brisker ondernemers en zorgt Brisker ervoor dat flexkrachten en werknemers op tijd hun salaris krijgen. De klanten zijn intermediairs en uitzendbureaus, MKB-ondernemingen, freelancers, zzp’ers, kennismigranten en expats.

Over het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat iedereen mee kan doen in de samenleving, zodat niemand er alleen voor staat. Daarom steunt het Oranje Fonds iedereen die iets voor een ander wil doen. Dat wordt gedaan met kennis en netwerk, geld, tijd en erkenning. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar.

Geplaatste reacties

No comments found.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef me nog meer informatie!

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden