Cookieverklaring


Cookieverklaring


Tentoo
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
Nederland
 
tentoo.nl
info@tentoo.nl
 

1. Algemeen

A. Verschillende soorten cookies

  1. Tentoo gebruikt verschillende cookies op haar website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van uw computer, tablet of smartphone. Er bestaan verschillende soorten cookies:
    1. Functionele cookies zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Ze zorgen ervoor dat de website optimaal functioneert. Zo kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
    2. Analytische cookies kunnen uw surfgedrag bijhouden. Deze cookies zijn er wanneer er gebruik wordt gemaakt van analytische dienstverleners, zoals bijvoorbeeld Google Analytics. Sommige analytische cookies zijn anoniem, terwijl andere analytische cookies persoonsgegevens verwerken.
    3. Tracking cookies: deze cookies worden door een externe partij geplaatst. Met behulp van deze cookies kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook uw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.

B. Cookievoorkeuren wijzigen

  1. Uw cookie-instellingen zijn bij uw eerste bezoek aan onze website door u zelf ingesteld. Alle niet functionele cookies zijn per categorie te weigeren. Plaatsing van cookies, anders dan functionele of anonieme analytische cookies, vindt alleen plaats na toestemming door middel van een actieve handeling door u als bezoeker. U kunt uw instellingen op ieder moment wijzigen via onze website.

C. Grondslag van de gegevensverwerking

  1. Functionele cookies: de grondslag voor het verwerken van functionele cookies is het gerechtvaardigd belang van Tentoo. De grondslag “gerechtvaardigd belang” is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub f van de AVG. Het belang van Tentoo is gebaseerd op de behoefte om een goede werking van de website te waarborgen. Het belang van de gebruiker bij het behoud van zijn of haar privacy wordt echter niet overschreden, aangezien functionele cookies geen persoonlijke gegevens verzamelen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld marketing of andere doeleinden.
  2. Analytische en tracking cookies: de grondslag voor het verwerken van analytische en tracking cookies betreft de gegeven toestemming aan Tentoo. De grondslag is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub a van de AVG. Dit artikel bepaalt dat de verwerking van persoonsgegevens alleen is toegestaan als de betrokkene hiervoor zijn of haar ondubbelzinnige toestemming heeft gegeven. De gevraagde toestemming geeft u als gebruiker controle over uw persoonsgegevens en biedt transparantie over hoe deze gegevens worden gebruikt.

2. Cookieoverzicht

A. Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn

  1. De website van Tentoo maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.
  2. In totaal zijn er op tentoo.nl 104 verschillende cookies aanwezig. De volgende cookies kunnen bij een bezoek aan de website van Tentoo op de harde schijf van de bezoeker worden geplaatst:

B. Cookietabel

Naam Type(s) Cookies Bewaartermijn
Bing Analytisch, Tracking _uetsid 22 uur
Bing Analytisch, Tracking _uetvid 1 jaar
Bing Analytisch, Tracking MR 1 weken
Bing Analytisch, Tracking MUID 1 jaar
Bing Analytisch, Tracking SRM_B 1 jaar
Bing gebruikt verschillende cookies. Verzamelde gebruikersgegevens worden specifiek aan de gebruiker of het apparaat aangepast. De gebruiker kan ook buiten de geladen website worden gevolgd waardoor een beeld ontstaat van het gedrag van de bezoeker.
Clarity Tracking _clck 1 jaar
Clarity Tracking _clsk 22 uur
Clarity Tracking ANONCHK Einde sessie
Clarity Tracking CLID 1 jaar
Clarity Tracking MR 1 weken
Clarity Tracking MUID 1 jaar
Clarity Tracking SM Einde sessie
Deze cookies worden geplaatst door Clarity. Er wordt informatie verzameld over hoe de websitebezoeker de website gebruikt. Zo kan er gecheckt worden waar de bezoeker precies op klikt, zodat de website naar aanleiding van deze informatie geoptimaliseerd kan worden.
Cloudflare Functioneel __cf_bm Einde sessie
Cloudflare is een platform dat de prestaties en veiligheid van websites verbetert. Deze cookies identificeren en volgen de gebruiker, onder andere om een load-balancer en een bot-manager te laten werken. Tevens wordt er een cookie gebruikt om te bepalen of webverkeer vertrouwd is.
DoubleClick Tracking IDE 1 jaar
DoubleClick Tracking test_cookie Einde sessie
DoubleClick gebruikt cookies om de bezoeker, ook op andere websites te herkennen voor advertentiedoeleinden. Door middel van tracking kunnen gepersonaliseerde advertenties worden aangeboden. Tevens kan het gedrag van de bezoeker bij de gepersonaliseerde advertentie worden onderzocht. Door middel van deze cookie kan uw gedrag in kaart worden gebracht.
Drift Analytisch drift_aid 2 jaar
Drift Analytisch drift_campaign_refresh Einde sessie
Drift Analytisch driftt_aid 2 jaar
Deze cookies worden gebruikt om de gebruiker te identificeren, de chatbotfunctionaliteit voor de website mogelijk te maken en de omgang bij de chatbot bij te houden.
Facebook Tracking _fbp 3 maanden
Facebook Tracking c_user Einde sessie
Facebook Tracking xs Einde sessie
Facebook gebruikt verschillende cookies. Verzamelde gebruikersgegevens worden specifiek aan de gebruiker of het apparaat aangepast. De gebruiker kan ook buiten de geladen website worden gevolgd waardoor een beeld ontstaat van het gedrag van de bezoeker. Deze verwerking vindt plaats in de Verenigde Staten van Amerika.
Google Tracking __Secure-3PAPISID Einde sessie
Google Tracking __Secure-3PSID Einde sessie
Google Tracking __Secure-APISID Einde sessie
Google Tracking __Secure-HSID Einde sessie
Google Tracking __Secure-SSID Einde sessie
Google Tracking _gcl_au 3 maanden
Google Tracking 1P_JAR Einde sessie
Google Tracking APISID Einde sessie
Google Tracking HSID Einde sessie
Google Tracking NID Einde sessie
Google Tracking SAPISID Einde sessie
Google Tracking SID Einde sessie
Deze cookies worden geplaatst door Google. Ze worden gebruikt voor analytische doeleinden en voor de verzameling van gegevens over het gebruik van Google-diensten. Deze inzichten stellen zowel Google als de website-eigenaar in staat om de dienstverlening en website te verbeteren. Google gebruikt de verzamelde gegevens eveneens voor gebruikt voor persoonlijke advertentiedoeleinden. De interacties en voorkeuren worden per bezoeker opgeslagen. Deze gegevensverwerking vindt plaats in de Verenigde Staten van Amerika.
Google Analytics Analytisch _ga 2 jaar
Google Analytics Analytisch _ga_FZ96F04M9B 2 jaar
Google Analytics Analytisch _ga_VKNRCVNFYM 2 jaar
Google Analytics Analytisch _gat_gtag_UA_641871_2 Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gat_UA297861572 Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gat_UA64187110 Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gat_UA-641871-2 Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gid 23 uur
Deze cookies worden geplaatst door Google Analytics. Met deze cookies krijgen we een beter beeld van het gedrag van de bezoeker op de website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op de website verbeterd. Deze verwerking vindt plaats in de Verenigde Staten van Amerika.
Hotjar Analytisch, Tracking _hjAbsoluteSessionInProgress Einde sessie
Hotjar Analytisch, Tracking _hjFirstSeen Einde sessie
Hotjar Analytisch, Tracking _hjIncludedInSessionSample_3242098 Einde sessie
Hotjar Analytisch, Tracking _hjSession_3242098 Einde sessie
Hotjar Analytisch, Tracking _hjSessionUser_3242098 1 jaar
Deze cookies worden geplaatst door Hotjar. Ze zorgen voor analyse en feedback van de website op basis van het bezoek van de gebruiker. Op deze manier is het mogelijk om de website aan te passen naar de wens van de bezoekers.
Hubspot Tracking __hssc Einde sessie
Hubspot Tracking __hssrc Einde sessie
Hubspot Tracking __hstc 6 maanden
Hubspot Tracking hubspotutk 6 maanden
De cookies van HubSpot worden geplaatst voor het volgen van bezoekers, hierbij wordt hun online gedrag gemeten en geanalyseerd. Op deze manier kan de browse-ervaring van de websitebezoeker worden verbeterd en kan worden gecheckt of de bezoeker al eerder de website heeft bezocht. De HubSpot cookies worden ook gebruikt op het moment dat er een invulformulier wordt ingediend, ze zorgen voor ontdubbeling van de contacten. 
Hubspot (functional) Functioneel __cf_bm Einde sessie
Deze cookies worden gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website, om geldige rapporten te kunnen maken over het gebruik van hun website.
LinkedIn Functioneel, Analytisch, Tracking AnalyticsSyncHistory 1 maanden
LinkedIn Functioneel, Analytisch, Tracking bcookie 1 jaar
LinkedIn Functioneel, Analytisch, Tracking bscookie 1 jaar
LinkedIn Functioneel, Analytisch, Tracking li_gc 6 maanden
LinkedIn Functioneel, Analytisch, Tracking li_sugr 3 maanden
LinkedIn Functioneel, Analytisch, Tracking lidc 22 uur
LinkedIn Functioneel, Analytisch, Tracking ln_or 22 uur
LinkedIn Functioneel, Analytisch, Tracking UserMatchHistory 1 maanden
Deze cookies worden geplaatst door LinkedIn en onderzoeken welke pagina’s de gebruiker van de website bezoekt. Daarnaast zorgen de cookies ervoor dat de bezoeker informatie kan delen met anderen via LinkedIn.
Realtime bidding Tracking C 1 maanden
Realtime bidding Tracking uid 9 weken
Worden geplaatst door een advertentie platform. De geplaatste cookies wijzigen voortdurend en kunnen persoonsgegevens bevatten. Bepaalde vlakken op de website worden gereserveerd voor het tonen van advertenties. Het RTB-platform houdt een volledig geautomatiseerde veiling voor de advertentievlakken. Bij Real Time Bidding bieden adverteerders tegen elkaar op om uiteindelijk de mogelijkheid te krijgen een advertentie aan te bieden aan een specifieke websitebezoeker. De hoogte van het bod wordt gebaseerd op de eigenschappen die aan de websitebezoeker (kunnen) worden toegedicht. De advertentie van de winnende koper wordt binnen 100 milliseconden weergegeven op de site.
Site Cookies Functioneel PHPSESSID Einde sessie
Deze cookies houden ingevoerde gegevens op de website bij, zodat het gebruik van de website makkelijker is voor de gebruiker. Hierbij kan worden gedacht aan inloggegevens, gegevens die worden ingevuld op formulieren en het opslaan van voorkeuren.
Vimeo Analytisch, Tracking vuid 2 jaar
Deze cookies worden geplaatst door vimeo.com en player.vimeo.com. Ze zorgen ervoor dat het afspelen van de video’s kan plaatsvinden. Ook analyseren ze de id’s van de bezoekers.
Visual Website Optimizer Analytisch _vis_opt_exp_1_combi 14 weken
Visual Website Optimizer Analytisch _vis_opt_exp_1_exclude 14 weken
Visual Website Optimizer Analytisch _vis_opt_exp_2_combi 14 weken
Visual Website Optimizer Analytisch _vis_opt_s 14 weken
Visual Website Optimizer Analytisch _vis_opt_test_cookie Einde sessie
Visual Website Optimizer Analytisch _vwo_ds 3 maanden
Visual Website Optimizer Analytisch _vwo_sn Einde sessie
Visual Website Optimizer Analytisch _vwo_uuid 10 jaar
Visual Website Optimizer Analytisch _vwo_uuid_v2 1 jaar
Deze cookies, geplaatst door Visual Website Optimizer, houden het aantal unieke bezoeken bij. Ook wordt er in de gaten gehouden waar de bezoeker op klikt, zodat de website verder geoptimaliseerd kan worden. 
YouTube Tracking CONSENT 2 jaar
YouTube Tracking VISITOR_INFO1_LIVE 6 maanden
YouTube Tracking YSC Einde sessie
Dit zijn cookies die door YouTube worden geplaatst om het gedrag van bezoekers te analyseren. Er wordt een YouTube-video op de site gezet en wanneer de gebruiker deze bekijkt komt er informatie vrij.

3. Google Analytics

A. Google

  1. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij u bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
  2. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Tentoo heeft hier geen invloed op.
  3. U kunt hier lezen op welke manier Google uw persoonsgegevens gebruikt en voor welke doeleinden deze worden ingezet.

B. Privacy-instellingen

  1. Door middel van deze cookieverklaring informeren wij u over het gebruik van Google Analytics.
  2. Tentoo heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten;
  3. Er wordt gebruik gemaakt van Google Signals. Deze functie geeft ons meer inzicht in het gedrag van onze bezoekers op verschillende apparaten;
  4. Verzamelde gegevens worden gekoppeld aan overige diensten van Google;
  5. Uw IP-adres wordt geanonimiseerd, zodat uw locatie niet herleidbaar is.

4. Websites van derden en wijzigingen

  1. Deze cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor Tentoo niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met uw persoonsgegevens.
  2. Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze websites alvorens van deze websites gebruik te maken.
  3. Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Bij wijziging zal u opnieuw worden gevraagd om uw akkoord voor de plaatsing van de gewijzigde cookies. De huidige versie van deze cookieverklaring is 20240618.

5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

A. Uw rechten

  1. U heeft het recht om:
    1. uw persoonsgegevens in te zien;
    2. een verzoek tot correctie van gegevens in te dienen;
    3. een verzoek te doen minder gegevens door ons te laten verwerken;
    4. verwijdering van uw gegevens aan te vragen;
    5. uw gegevens te laten overdragen aan iemand anders en,
    6. een klacht in te dienen zoals verder is beschreven in artikel 6.
  2. Mocht u vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Tentoo hebben, stuur dan een verzoek naar info@tentoo.nl
  3. Tentoo wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Daarom vragen wij u vriendelijk om, tezamen met uw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy verzoekt Tentoo u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
  4. Tentoo zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

6. Klachtrecht

A. Interne behandeling

  1. Wanneer u klachten heeft over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens helpt Tentoo u graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt uw klacht voor behandeling in eerste instantie tot info@tentoo.nl.

B. Autoriteit Persoonsgegevens

  1. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over uw klachtrecht vindt u op de website via:
    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.