Loonstroken & Jaaropgave

Waar vind ik mijn loonstroken?

Al je loonstroken vind je terug in my.tentoo.nl. Login met je gegevens en klik op de button Loonstroken.

Je kunt al je loonstroken openen en downloaden in PDF-formaat. Heb je ook vorige jaren via Tentoo gewerkt? Dan kun je ook de loonstroken van oudere jaren bekijken en downloaden.

Wanneer ontvang ik mijn jaaropgave?

Medio februari vind je jouw jaaropgave terug in my.tentoo.nl. Login met je gegevens en klik op de button Jaaropgaven.

Je vindt hier ook jaaropgaven van voorgaande jaren als je toen via Tentoo werkte. Je kunt de jaaropgaven downloaden als PDF-bestand.

Ik werk niet meer via Tentoo. Hoe en wanneer krijg ik mijn jaaropgave?

Wanneer je niet langer werkt via Tentoo, blijf je toegang houden tot my.tentoo. Login met je gebruikersnaam en wachtwoord en ga naar de menu-optie Jaaropgaven. Hier vind je medio februari de jaaropgave van het vorige jaar.

Waarom ontvang ik meerdere jaaropgaven van Tentoo?

Heb je via meerdere dienstverleningen van Tentoo gewerkt? Dan ontvang je ook meerdere jaaropgaven.

Voorbeeld:
Heb je het afgelopen jaar via Tentoo Collective Freelance & Flex en Tentoo Directors, Cast & Crew gewerkt. Dan ontvang je van beide dienstverleningen een aparte jaaropgave.

De bedragen op deze jaaropgaven hoef je niet bij elkaar op te tellen. Je kunt deze bedragen afzonderlijk bij je belastingaangifte vermelden.

Ik wil dat opdrachten die dit jaar zijn verloond, bij mijn inkomen van vorig jaar worden geteld

De salarisadministratie van 2017 sluit op vrijdag 5 januari 2018. Het is voor ons niet mogelijk hier wijzigingen in aan te brengen.

Als je contact zoekt met de Belastingdienst kun je te horen krijgen dat het wel mogelijk is om hier nog wijzigingen in aan te brengen. Wij doen dit niet, bovenal vanwege veiligheidsoverwegingen. Bij wijzigingen moeten er namelijk voor alle, dus duizenden mensen, nieuwe gegevens worden verstuurd naar de Belastingdienst. Dit is foutgevoelig en onwenselijk.

In onze nieuwsbrieven en op my.tentoo is de procedure rondom de jaarafsluiting onder de aandacht gebracht.

Waar vind ik de bedragen van mijn jaaropgave terug op de laatste loonstrook van vorig jaar?

Het loon voor de loonbelasting staat onder cumulatieven bij ‘Loon loonheffing’. Dit bedrag wordt op een Euro naar beneden afgerond. Het totaal ingehouden bedrag aan loonbelasting staat ook onder cumulatieven bij loonheffing en wordt op een Euro naar boven afgerond.

Het ABC van loonstroken en jaaropgave?

Wil je weten wat al die termen betekenen op je loonstrook en jaaropgave. In dit document wordt alles keurig uitgelegd.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »