Suggesties & Klachten

Heb je een idee om onze dienstverlening te verbeteren? Wij horen dat graag.

Een optimale en klantvriendelijke dienstverlening vinden we belangrijk. We luisteren daarom graag naar jouw mening. Heb je een idee, suggestie of verbetering waarmee we jou nog beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier.

Heb je een klacht? Laat het ons weten. Wij nemen jouw feedback zeer serieus.

Jouw mening vinden we heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag je mening of reden tot ontevredenheid. Je kunt je suggesties / klachten kwijt op het daarvoor bestemde formulier.

Procedure

Wij hanteren een vast protocol. We nemen telefonisch contact op. Hierna wordt de suggestie of klacht geregistreerd. Hierop geeft de teamleider van de betreffende afdeling binnen maximaal vijf werkdagen een terugkoppeling. Als deze terugkoppeling niet naar tevredenheid is, dan wordt de klacht voorgelegd aan de directie. De directie doet binnen tien werkdagen verslag van de behandeling en de resultaten. Wij streven uiteraard naar een zo goed mogelijk resultaat voor beide partijen.

 

Vul hier uw volledige naam in

U heeft een ongeldig e-mailadres ingevoerd

Vul hier uw geldig telefoonnummer in

Vul uw klacht if suggestie in

Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »