020 - 420 20 70

Zoeken in FAQ

Pensioen en verzekeringen

Wat zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden?

Voor iedereen die bij Tentoo staat ingeschreven is er aandacht voor andere belangrijke zaken zoals:

 • Ziektekostenverzekeringen
 • Pensioen
 • Hypotheken
 • Secundaire aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Daarnaast biedt Tentoo Insurances aan iedereen die bij Tentoo is ingeschreven aantrekkelijke collectieve premies aan op diverse verzekeringen, zoals een (basis) ziektekosten-, opstal-, inboedel-, aansprakelijkheid, doorlopende reis- en een auto- en caravanverzekering.

Bel voor meer informatie Tentoo Insurances op 020 422 12 70.
Of mail naar info@jenh.eu

Bouw ik pensioen op?

Als je via Tentoo CF & F of Tentoo Flexolutions wordt verloond, ga je vanaf 27 weken pensioen opbouwen. Het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid heeft bepaald dat iedereen die ouder is dan 21 jaar en 26 weken via een uitzendovereenkomst / flexwerkovereenkomst werkt, vanaf de 27e week verplicht deelneemt aan een zgn. Basispensioenregeling. Wanneer deze 27 weken zijn gewerkt, wordt de aanmelding automatisch door Tentoo verzorgd. De flexwerker en opdrachtgever hoeven hiervoor geen actie te ondernemen. ABN AMRO voert de pensioenregeling uit voor Tentoo CF&F en StiPP Pensioen voor Tentoo Flexolutions. 

Na 78 (eventuele verspreide) weken of langer via een uitzendovereenkomst/ flexwerkovereenkomst te hebben gewerkt, gaat de Pluspensioenregeling in. Uitgebreide informatie over pensioenopbouw bij ABN AMRO vind je hier. Voor informatie over de pensioenregeling van StiPP kun je kijken op hun website

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »