020 - 420 20 70

Hoeveel geld krijg ik op m'n rekening gestort?

Vier voordelen van payrolling:

 • Je krijgt binnen zeven dagen uitbetaald
 • Je bouwt rechten op voor de WW, ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Je bouwt pensioen op na 26 gewerkte weken
 • Mogelijkheden voor hypotheek, opleidingen en verzekeringen

Voor vragen over payrolling? Bel 020 - 420 20 70 voor meer informatie!

Met je opdrachtgever maak je afspraken over wat je verdient. Afhankelijk van de prijsafspraak, houd je een netto bedrag over dat tussen de 40% en 75% ligt van je gemaakte prijsafspraak. Je prijsafspraak krijg je niet netto uitbetaald. Er moeten namelijk afdrachten worden betaald aan de Belastingdienst.

Om je een voorstelling te geven wat je netto verdient, hebben wij een video over een loonstrook gemaakt. Deze loonstrook is van Tentoo Collective Freelance & Flex. Op de loonstrook zie je exact wat er wordt afgedragen aan de Belastingdienst, of je loonheffingskorting toepast en wat je netto krijgt uitbetaald.

Werk je via een andere werkmaatschappij van Tentoo? Zoals Tentoo Flexolutions of Tentoo Flexsupport? En wil jij ook weten wat je op je rekening krijgt gestort? Dan helpen wij je graag. Neem voor meer informatie via onderstaand telefoonnummer contact met ons op.

Bereikbaar voor vragen

Heb je een vraag over wat je krijgt uitbetaald? Dan helpen wij je graag. Je kunt ons bereiken via 020 - 420 20 70 of info@tentoo.nl.

Veelgestelde vragen:

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »