Kan ik een hypotheek krijgen als flexwerker?

Vier voordelen van payrolling:

 • Je krijgt binnen zeven dagen uitbetaald
 • Je bouwt rechten op voor de WW, ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Je bouwt pensioen op na 26 gewerkte weken
 • Mogelijkheden voor hypotheek, opleidingen en verzekeringen

Voor vragen over payrolling? Bel 020 - 420 20 70 voor meer informatie!

Kan ik een hypotheek krijgen als flexwerker?

Steeds meer geluiden steken de kop op dat ook flexwerkers de kans moeten krijgen om een hypotheek af te sluiten. Daar zijn wij het bij Tentoo roerend mee eens. Daarom werken wij al meer dan 17 jaar samen met een partner om het mogelijk te maken dat ook flexwerkers een hypotheek krijgen. Door deze samenwerking zijn de mogelijkheden die jij als flexwerker bij Tentoo hebt, gelijk aan iemand in vaste loondienst.

Van de aanvragen die via Tentoo hebben ingediend is ongeveer 80% toegekend. Daarmee bewijst Tentoo dat het goed mogelijk is om hypotheken te verstrekken aan freelancers en flexwerkers. Het grote voordeel is bovendien dat wij door ons grote collectief, een korting weten te bedingen. Hierdoor kan je rentevoordeel oplopen tot 0,6%.

Contact

Bij het verstrekken van hypotheken werkt Tentoo samen met assurantiekantoor J&H Verzekeringen. Dankzij hun expertise lukt het om veel freelancers en flexwerkers te helpen aan een goede hypotheek. Voor meer informatie of een afspraak kun je contact met hen opnemen via 020 - 422 12 70.

Veelgestelde vragen:

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »