Kan ik een hypotheek krijgen als flexwerker?

Vier voordelen voor jou:

 • Je krijgt binnen 7 dagen uitbetaald
 • Je bouwt rechten op voor de WW, ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Je bouwt pensioen op na 26 gewerkte weken
 • Mogelijkheden voor hypotheek, opleidingen en verzekeringen

Voor vragen over verloond worden? Bel 020 - 420 20 70 voor meer informatie!

Kan ik een hypotheek krijgen als flexwerker?

Bij Tentoo vinden we dat ook flexwerkers een hypotheek moeten kunnen afsluiten. Daarom werken wij al jarenlang samen met een partner. Hierdoor heb jij als flexwerker bij Tentoo dezelfde hypotheekkansen als iemand die vast in loondienst is.

Van de hypotheekaanvragen die via Tentoo zijn ingediend is ongeveer 80% toegekend. Daarmee bewijst Tentoo dat het goed mogelijk is om hypotheken te verstrekken aan freelancers en flexwerkers. Het grote voordeel is bovendien dat wij door ons grote collectief, een korting weten te bedingen. Hierdoor kan je rentevoordeel oplopen tot 0,6%.

Contact

Bij het verstrekken van hypotheken werkt Tentoo samen met assurantiekantoor J&H Verzekeringen. Dankzij hun expertise lukt het om veel freelancers en flexwerkers te helpen aan een goede hypotheek. Voor meer informatie of een afspraak kun je contact met hen opnemen via 020 - 422 12 70.

Veelgestelde vragen:

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »