Wat gebeurt er als ik ziek ben?

Vier voordelen van payrolling:

 • Je krijgt binnen zeven dagen uitbetaald
 • Je bouwt rechten op voor de WW, ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Je bouwt pensioen op na 26 gewerkte weken
 • Mogelijkheden voor hypotheek, opleidingen en verzekeringen

Voor vragen over payrolling? Bel 020 - 420 20 70 voor meer informatie!

Wat gebeurt er als ik ziek ben?

Als je ziek bent, meld je dit op de eerste dag bij Tentoo en uiteraard bij je opdrachtgever. Je ziekmelding geef je telefonisch door aan Tentoo via 020 - 420 20 70. Een ziekmelding per e-mail wordt niet geaccepteerd. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging van de ziekmelding.

Wanneer ziek melden?

Het is natuurlijk heel vervelend als je ziek wordt. Het is echter wel belangrijk dat je op je eerste ziektedag contact met ons opneemt en je ziek meldt.

Het UWV heeft regels opgesteld waar werkgevers aan moeten voldoen als werknemers ziek zijn. Eén van die regels is dat wij je adequaat begeleiden tijdens ziekte en er samen voor zorgen dat je zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Het is daarom cruciaal dat we weten wanneer je ziek bent.

Bij wie meld ik mij beter?

Als je weer beter bent, meld je dit telefonisch bij Tentoo via 020 - 420 20 70. Vergeet ook niet om je weer beter te melden bij je opdrachtgever.

Ziek en beter melden

Ziek melden: Maandag t/m vrijdag voor 09:30 ’s ochtends
Bij wie: Bij Tentoo en je opdrachtgever

Beter melden: maandag t/m vrijdag voor 09:30 ’s ochtends
Bij wie: Tentoo, Acture en je opdrachtgever.

FAQ over ziekte, uitbetaling en begeleiding

Tentoo heeft een uitgebreide FAQ opgesteld om jou goed te informeren over de begeleiding bij ziekte en uitbetaling van je salaris tijdens ziekte. Bekijk onze FAQ via deze link.

Bereikbaar voor vragen

Heb je een vraag over de gevolgen bij ziekte? Dan helpen wij je graag. Je kunt ons bereiken via 020 - 420 20 70 of info@tentoo.nl.

Veelgestelde vragen:

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »