Welke prijsafspraken zijn er?

Vier voordelen van payrolling:

 • Je krijgt binnen zeven dagen uitbetaald
 • Je bouwt rechten op voor de WW, ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Je bouwt pensioen op na 26 gewerkte weken
 • Mogelijkheden voor hypotheek, opleidingen en verzekeringen

Voor vragen over payrolling? Bel 020 - 420 20 70 voor meer informatie!

Jouw opdrachtgever spreekt een prijs of tarief met jou af waarvoor er wordt gewerkt. Bij Tentoo zijn er dan drie verschillende prijsafspraken mogelijk. In onderstaande tabel kun je per prijsafspraak zien welk deel voor rekening is voor de werkgever, en welk deel voor jou als flexwerker.

Soorten Prijsafspraken* Werknemerslasten Werkgeverslasten Commissie
Exclusief BTW/inclusief commissie Uitvoerder Uitvoerder Uitvoerder
Exclusief BTW/exclusief commissie Uitvoerder Uitvoerder Opdrachtgever
Brutoloon Uitvoerder Opdrachtgever Opdrachtgever
Uitvoerder = Flexwerker
Opdrachtgever = Opdrachtgever


BTW komt altijd ten laste van de opdrachtgever

Exclusief BTW/Inclusief commissie

In deze prijsafspraak zijn alle werkgevers- en werknemerslasten en de commissie van Tentoo inbegrepen. 

Rekenvoorbeeld:
 Je vult in my.tentoo in dat het afgesproken tarief €150,00 per dag bedraagt en je geeft aan dat dit een Exclusief BTW/Inclusief commissie prijsafspraak betreft. Tentoo verstuurt een factuur aan de betreffende opdrachtgever voor €181,50 (€150,00 per dag plus 21% BTW).

Afhankelijk van eerdere verloningen en het wel of niet toepassen van de heffingskorting, blijft er van deze prijsafspraak ongeveer 40 tot 60 procent netto over.

Exclusief BTW/Exclusief commissie

In deze prijsafspraak zijn alle werkgevers- en werknemerslasten inbegrepen.

Rekenvoorbeeld: Je vult in my.tentoo in dat het afgesproken tarief €150,00 per dag bedraagt en je geeft aan dat dit een Exclusief BTW/Exclusief commissie prijsafspraak betreft. Tentoo verstuurt een factuur aan de betreffende opdrachtgever voor €192,39 per dag (€150,00 per dag plus 6% commissie en 21% BTW).

Afhankelijk van eerdere verloningen en het wel of niet toepassen van de heffingskorting, blijft er van deze prijsafspraak ongeveer 45 tot 65 procent netto over.

Brutoloon

In deze prijsafspraak zijn de werknemerslasten inbegrepen.

Rekenvoorbeeld: Je vult in my.tentoo in dat het afgesproken tarief €150,00 per dag bedraagt en je geeft aan dat dit een bruto prijsafspraak betreft. Tentoo verstuurt een factuur aan de betreffende opdrachtgever voor ongeveer € 230,87 per dag (€150,00 per dag plus werkgeverslasten, 6% commissie en 21% BTW).

Afhankelijk van eerdere verloningen en het wel of niet toepassen van de heffingskorting, blijft er van deze prijsafspraak ongeveer 50 tot 75 procent netto over.

Bereikbaar voor vragen

Heb je een vraag over je prijsafspraak? Dan helpen wij je graag. Je kunt ons bereiken via 020 - 420 20 70 of info@tentoo.nl.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »