Header Tentoo al 9 jaar partner FME

FME-partner

Profiteer in 2023 van de vele voordelen

Tentoo is al 10 jaar voorkeurspartner van de FME. Wij helpen de meest uiteenlopende bedrijven in de maakindustrie aan oplossingen op het gebied van (flexibele) arbeid. Wij zorgen dat je juist in crisistijd minder risico’s loopt en optimaal met je personeelsbestand kunt meebewegen met de markt. Voor FME-leden doen we dat bovendien tegen bijzonder scherpe tarieven.

Ontvang direct het FME-tarief

Wat doen we?

Veel FME-leden besteden complexe processen aan ons uit. Wij zorgen voor een compliant oplossing en nemen risico’s en administratieve plichten uit handen. Denk aan het flexibel inzetten van (internationale) medewerkers, digital recruitment, administratie, opleiden en omscholen en de verloning van alle typen medewerkers (ook stagiairs en werkstudenten). Als preferred partner van de FME helpen we bedrijven al 10 jaar op rij aan flexibiliteit met hun personeelsbeleid, zodat ze snel kunnen inspelen op de grilligheid van de maakindustrie.

De voordelen

  • Je personeelsbestand is ‘crisisproof’ en veert mee met de omstandigheden.
  • Je loopt minimale risico op personeelskosten bij economische tegenslag.
  • Je profiteert van het gereduceerde voordeeltarief.
  • Je mag te allen tijde kosteloos medewerkers overnemen.
  • Er is geen minimale inleentermijn.
Ik wil gebruik maken van deze voordelen

Wij regelen alles

Via Tentoo kun je medewerkers op allerlei manieren verlonen, net wat voor jou situatie nodig is. Met een uitzendovereenkomst, of met een payrollovereenkomst. Voor nieuw personeel, of voor medewerkers die je zelf al hebt geworven. Onze dienstverlening kan bovendien bestaan naast die van andere flex-aanbieders. We leggen je graat uit hoe dat werkt.

Kennismigranten en expats
Zet je kennismigranten in om specialistische functies te vervullen? Dat brengt verplichtingen en risico’s met zich mee. Als je ze via ons inzet, heb je geen omkijken naar administratieve plichten of ingewikkelde wet- en regelgeving. Wij zorgen voor de juiste werk- en verblijfsvergunningen, arbeidsovereenkomsten, aanmeldingen bij UWV en Belastingdienst, salarisbetalingen, ziektebegeleiding en loonadministratie. Jij maakt de werkafspraken en verzorgt de aansturing op de werkvloer.

We hebben de belangrijkste onderwerpen rondom het werken met kennismigranten op deze pagina voor je op een rij gezet.

 

ZZP-support - zzp worden - tentoo
Aantrekken van personeel

Extra interessant in crisistijd

Het is een terugkerend patroon: na een crisis groeit het percentage medewerkers dat op flexibele basis wordt ingezet. Logisch, want met een grotere flexibele schil is je bedrijf beter bestand tegen eventuele tegenslagen. En zet de groei toch goed door? Dan kun je medewerkers die je via Tentoo inzet op elk moment kosteloos overnemen. Wij helpen FME-leden aan de ideale combinatie van flex en vast voor hún bedrijf.

”In tijden waarin de economie minder draait, zoals nu, is het extra interessant om risico op personeelsgebied uit te besteden.”

Linda van den Berg, Tentoo

Scherp tarief en advies

Het speciale FME-tarief waarvan jij gebruik kunt maken, levert een aanzienlijke verlaging van inhuurkosten op. Dat maakt het nóg interessanter om juist nu samen met ons te zorgen dat jouw bedrijf optimaal kan meebewegen met de markt. We denken graag vrijblijvend met je mee over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Laat je gegevens achter om het FME-tarief te ontvangen. Wij nemen contact met je op. Je kunt ook direct bellen via 020 670 81 18.

  • Hidden
  • (bv. salaris kennismigrant)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.