freelance freek. | freelancen met gemak

Voordelen van freek.:

 • Zorgeloos ondernemen vanaf €1,75
 • Langdurig freelancen voor één opdrachtgever
 • Binnen 14 dagen uitbetaald
 • Verzekerd voor WW, ZW en WIA

Of bel freek. direct via 020 - 238 69 36!

freelance freek. | freelancen met gemak

Tentoo Freelance is er voor de zelfstandigen die kortlopende opdrachten voor één of meerdere opdrachtgevers willen doen. Ben jij een freelancer die juist langdurig voor één opdrachtgever aan de slag gaat? En wil je genieten van de vrijheid van een ondernemende freelancer? Dan kun jij perfect terecht bij freelance freek.

freelance freek. is een label van Tentoo, speciaal bedoeld voor freelancers die voor een langere periode (minimaal zes maanden, minstens 130 uren per maand) bij één opdrachtgever willen werken, zonder zzp’er te hoeven zijn. Ideaal voor interim professionals dus! Met freek. combineer je de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een dienstverband. Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer je werkt, waar je werkt en voor welk tarief. En freek. regelt de rest.

Freelancen met gemak

Maandelijks kun je heel eenvoudig je uren doorgeven via de online portal freek.tentoo.nl. Binnen 14 dagen, na akkoord op de uren, staat het geld op je rekening. Wachten op de betaling van jouw opdrachtgever hoeft dus niet. Freelancen via freek. betekent dat Tentoo als jouw juridisch en administratief werkgever optreedt. Je hebt daarom geen KVK-inschrijving nodig. Wij betalen jouw salaris uit en via ons ontvang je ook je loonstroken. Mocht het even tegen zitten, bij ziekte of geen werk, kun je aanspraak maken op een ww-uitkering.

Met freek. is alles inzichtelijk, bespaar je op je kosten en kun jij zonder zorgen en met gemak langdurig blijven freelancen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk vast tarief van €1,75 per uur. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan staat de Servicedesk dagelijks voor je klaar.

Kennismigranten en expats

Freelancen via freek. is ook zeer geschikt voor expats en kennismigranten. freek. begeleidt je tijdens het gehele traject vanaf initiële IND-aanvraag tot aan het daadwerkelijk verkrijgen van een verblijf- en werkvergunning. Ook de eventuele 30% regeling wordt door freek. voor jou aangevraagd.

Contact met freek.

Meer informatie over freek. vind je in de brochure. Benieuwd of freelance freek. voor jou uitkomst biedt? Vraag een berekening aan of neem contact op met één van de collega's van freek. via 020 - 238 69 36 of het onderstaande formulier. Zij helpen je graag op weg!

Ja, neem contact met mij op!

Vul hier alsjeblieft je naam in.

We sturen de offerte per mail toe. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »