freelance freek. - Tentoo
Freek-3

freelance freek.

freelancen met gemak

Tentoo Freelance is er voor de zelfstandigen die kortlopende opdrachten voor één of meerdere opdrachtgevers willen doen. Ben jij een freelancer die juist langdurig voor één opdrachtgever aan de slag gaat? En wil je genieten van de vrijheid van een ondernemende freelancer? Dan kun jij perfect terecht bij freelance freek.

freelance freek. is een label van Tentoo, speciaal bedoeld voor freelancers die voor een langere periode (minimaal zes maanden, minstens 130 uren per maand) bij één opdrachtgever willen werken, zonder zzp’er te hoeven zijn. Ideaal voor interim professionals dus! Met freek. combineer je de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een dienstverband. Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer je werkt, waar je werkt en voor welk tarief. En freek. regelt de rest.

Freelancen met gemak

Maandelijks kun je heel eenvoudig je uren doorgeven via de online portal freek.tentoo.nl. Binnen 14 dagen, na akkoord op de uren, staat het geld op je rekening. Wachten op de betaling van jouw opdrachtgever hoeft dus niet. Freelancen via freek. betekent dat Tentoo als jouw juridisch en administratief werkgever optreedt. Je hebt daarom geen KVK-inschrijving nodig. Wij betalen jouw salaris uit en via ons ontvang je ook je loonstroken. Mocht het even tegen zitten, bij ziekte of geen werk, kun je aanspraak maken op een ww-uitkering.

Met freek. is alles inzichtelijk, bespaar je op je kosten en kun jij zonder zorgen en met gemak langdurig blijven freelancen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk vast tarief van €1,75 per uur. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan staat de Servicedesk dagelijks voor je klaar.

Contact met freek.

Meer informatie over freek. vind je in de brochure. Benieuwd of freelance freek. voor jou uitkomst biedt? Vraag een berekening aan of neem contact op met één van de collega’s van freek. via 020 – 238 69 36 of het onderstaande formulier. Zij helpen je graag op weg!

Hey freelancer! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • (bv. mijn tarief is €50,00 per uur)
  • Hidden