Freelance verloning: binnen 7 dagen uitbetaald

Voordelen

 • Binnen 7 dagen uitbetaald
 • Geen KVK-inschrijving nodig
 • Automatisch verzekerd (WW, ZW en WIA)
 • Vrijheid van een zzp’er

Meer weten? Bel direct 020-238 6936 voor meer informatie!

Freelance verloning: binnen 7 dagen uitbetaald

Helemaal klaar met wanbetalers en kopzorgen over belastingzaken en administratie? Met Tentoo Freelance word je binnen 7 dagen uitbetaald en ben je verzekerd bij werkloosheid en ziekte. Freelance verloning zonder zorgen!

Freelance verloning via Tentoo is simpel en zo geregeld. Zo heb je geen KVK-inschrijving, BTW-nummer of modelovereenkomst nodig en kun je snel starten. Het enige wat jij hoeft te doen is een freelance opdracht binnenhalen. Met je opdrachtgever maak je afspraken over wat je verdient. Wij zorgen dat je automatisch verzekerd bent en regelen de rest. De freelance verloning verloopt als volgt:

 • Je registreert je op my.tentoo.nl;
 • Je vult hier je gewerkte uren in;
 • Je stuurt je werkbrief naar je opdrachtgever;
 • Je opdrachtgever keurt je werkbrief goed;
 • Vervolgens betalen wij jou binnen 7 dagen netto uit;
 • Eind van het kalenderjaar ontvang je een jaaropgave.

Waarom freelance verloning via Tentoo?

Je komt bij Tentoo op de loonlijst te staan. Hierdoor worden wij juridisch gezien jouw werkgever. Omdat je bij ons in loondienst bent, heb je geen omkijken naar facturatie of debiteurenbeheer. Wij verzenden namelijk de factuur naar jouw opdrachtgever. Jij ontvangt van ons altijd binnen 7 dagen je geld, ongeacht of de factuur door je opdrachtgever is betaald. Bovendien ben je automatisch verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Mocht je tijdelijk zonder opdrachten zitten of ziek zijn. Ondanks deze zekerheden behoud je wel de vrijheid van echte zelfstandige. Jij bepaalt zelf voor wie, wanneer en tegen welk tarief je werkt!

Voordelen voor de opdrachtgever

Niet alleen biedt Tentoo Freelance uitkomst voor jou, ook voor opdrachtgevers is het een aantrekkelijke en veilige manier om freelancers en zzp’ers in te zetten. Wanneer Tentoo jou uitbetaalt, worden ook de loonheffingen en sociale premies afgedragen. Hierdoor loopt jouw opdrachtgever geen risico op boetes en naheffingen. Ook wordt de financiële en administratieve afwikkeling door ons gedaan. Je opdrachtgever hoeft alleen de gewerkte uren te accorderen. De samenwerking tussen Tentoo, jou en de opdrachtgever is daarnaast tijdelijk. Als de opdracht eindigt, eindigt de samenwerking.

Zorgeloos freelancen

Wil jij zorgeloos aan de slag als freelancer? Zonder drie maanden te moeten wachten op een betaling van een opdrachtgever of kopzorgen door administratie? Dan is freelance verloning via Tentoo ideaal voor jou. Bel ons via 020 - 238 69 36 of vul het onderstaande formulier in.

Ja, neem contact met mij op!

Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.

Hier kan je jouw bericht kwijt.

Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.

Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »