Payrolling voor werkgevers

Als werkgever zit je voor payrolling goed bij Tentoo. Met 23 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om jou onbekommerd te laten ondernemen. Payrolling van Tentoo staat voor gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico's. Met meer vrijheid en minder verplichtingen zet je een goede stap richting onbekommerd ondernemerschap.

Payrolling

Voordelen van payrolling

Geen arbeidsrechtelijke risico's met payrolling

Wij nemen je medewerker(s) in dienst. Hierdoor zijn wij juridisch werkgever en ben jij verlost van alle arbeidsrechtelijke risico's. Zo heb je geen doorbetalingsplicht bij ziekte en ben je beschermd tegen ketenaansprakelijkheid en navorderingen.

Met payrolling heb je een flexibeler medewerkersbestand

Met payroll kunnen jij en je werknemers flexibeler omgaan met de te werken uren. Zeker met onze eigen cao zijn er minder beperkingen. Je kunt de werkuren perfect afstemmen op het werkaanbod. Je kunt payroll zelfs al inzetten voor slechts één medewerker of één opdracht!

Combinatie payroll en eigen loondienst

Je kunt al je medewerkers verlonen via payroll. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de vakantie- of zaterdaghulp via payroll uit te betalen. Alle overige medewerkers blijven dan gewoon bij jou in loondienst. In veel gevallen is dit het meest wenselijk.

Binnen no-time aan de slag

Kies je ervoor om alle medewerkers via payrolling te verlonen of enkel de parttimers of flexwerkers? Het is binnen een paar uur geregeld! In onze werkwijze payrolling vind je terug wat ervoor nodig is om over te stappen op payrolling van Tentoo.

Eenvoudige afhandeling betaling medewerkers

Met my.tentoo heb je altijd de betaalde en nog te betalen facturen op een rij. Daarnaast heb je inzicht in alle urenoverzichten. Het is een groot voordeel dat je medewerkers in hetzelfde systeem werken. Want zo is er een accuraat en juist overzicht en vlotte afhandeling van betalingen.

Eigen payroll cao en NBBU-cao

Tentoo heeft op elke flexvraag een passend antwoord. Wij hebben namelijk een unieke eigen cao én hanteren de NBBU. Zo kunnen we altijd via een cao uitbetalen die past bij de situatie van jouw medewerker. Zo gaan payrolling, flexibiliteit en goed werkgeverschap hand in hand.

Voordelen payrolling voor je medewerkers

Een samenwerking met Tentoo geeft ook je medewerkers meer ruimte en vertrouwen. Zo worden zij al binnen 7 dagen uitbetaald en zijn ze automatisch verzekerd voor de Werkeloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Ook kunnen zij gebruikmaken van collectiviteitskortingen op verzekeringen en cursussen of opleidingen volgen met korting. Wij kunnen ze zelf helpen aan een hypotheek!

Wat verandert er met payrolling?

In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Met onze payroll dienst blijf je zelf de werving en de inhoudelijke aansturing van je medewerkers uitvoeren. Wij betalen de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En ben jij vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte, ketenaansprakelijkheid en vorderingen.

Onbekommerd ondernemen met payrolling

Met onze payroll dienst ondersteunen we jou in je werkgeverschap. Hierdoor heb jij de vrijheid bezig te zijn met dat waar je ondernemer om geworden bent. Als eerste payroll bedrijf in Nederland hebben we vele jaren ervaring in het verzorgen van uitbetalingen. Daardoor voelen we goed aan wat jij nodig hebt om stressvrij te ondernemen.

Tentoo ondersteunt met haar payrolling al 23 jaar bedrijven en freelancers uit vele verschillende branches waar behoefte is aan een flexibele omgang met het medewerkersbestand. Benieuwd naar wat payrolling van Tentoo voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons via 020 - 420 20 70 of info@tentoo.nl. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

 

Gegevens flexwerker

Welke functie heeft de medewerker?

Welke vergoeding heeft u met de medewerker afgesproken?

Invalid Input

Jouw gegevens

Vul hier alstublieft uw bedrijfsnaam in.

Vermeld hier alstublieft uw naam.

Vul hier alstublieft uw telefoonnummer in (zonder tekens).

We sturen de offerte per mail naar u toe. Vul daarom alstublieft uw mailadres in.

Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »