Freelancers inzetten is simpel - Tentoo
Drukte oplossen met freelancers

Freelancers inzetten is simpel

Vang de piekmomenten op met flexibel personeel

Als bloeiend bedrijf vaar je op een zee van ups-en downs. Op sommige momenten heb je voor korte tijd veel personeel nodig en soms kun je met je basisteam aan medewerkers de boel draaiend houden. Wil jij stormen kunnen opvangen zonder direct personeel in dienst te nemen? Dan is het werken met freelancers dé oplossing! ‘Maar dat zorgt voor veel administratief gedoe, toch?’ Gelukkig niet!

Offerte aanvragen

Freelancers verlonen zonder administratief gedoe

Hoe werkt het?

Via Tentoo kun je freelancers verlonen via een ontzettend handig systeem, genaamd Pay4Me. Meldt op dit portaal de freelancers aan die jij wil inzetten en zij vullen de gewerkte uren in. De rest regelen wij. Freelancers kunnen kiezen voor twee handige diensten, namelijk de verloning van de ZZP’er ná de betaling van de opdrachtgever, óf bij wijze van voorfinanciering waarbij de ZPP’er binnen 7 dagen standaard wordt uitbetaald, ongeacht het betalingstermijn van het bedrijf waar hij of zij voor werkt. Een razendsnelle afhandeling van freelance werkzaamheden!

Waarom freelancers verlonen via Pay4me?

Een betere vraag is misschien wel, waarom niet? De voordelen in de notendop: een snelle uitbetaling aan de betreffende freelancer en geen administratieve rompslomp. Alle facturen van jouw freelancers op één factuur van Tentoo. Hoe overzichtelijk en flexibel wil je het hebben?

Wij regelen:

  • CIZ documenten (Checklist en Inventarisatie Zelfstandigheid)
  • Modelovereenkomst: overeenkomst tussen de opdrachtgever en ZZP’er, deze overeenkomst is per plaatsing verplicht.
  • Dienstverleningsovereenkomst: overeenkomst tussen ZZP’er en Label.
  • Factureerovereenkomst: overeenkomst tussen opdrachtgever en Label.
  • KvK-uittreksel
  • Identiteitsbewijs ZZP’er
Drukte oplossen met freelancers
1 Meld de freelancer aan
2 Hij of zij geeft de gewerkte uren door
3 Alle kosten van de freelancers op één factuur
Met welke kosten moet ik rekening houden?

Vraag het aan Sjoerd!

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Wij hebben het liever over wat het je oplevert, dan wat het je kost. Maar natuurlijk is het ook belangrijk te weten wat het kost voor jou als ondernemer om freelancers op deze efficiënte manier te verlonen. Dat is echter per freelancer verschillend, omdat elke zpp’er een ander tarief rekent voor zijn of haar werkzaamheden. Als je met ons contact opneemt, doen wij je vrijblijvend een offerte toekomen!

Personeel werven?

Nou klinkt het misschien interessant om freelancers te verlonen via Pay4Me, maar personeel vinden kan in deze tijd ook al een aardige opgave zijn. Tentoo kan voor jouw bedrijf met uitzendkrachten de gaten opvullen. Wij schrijven de vacatures die gezien worden, bereiken de doelgroep zonder hindernissen en zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan terugvallen op een personeelsbestand dat er toedoet.

Wij maken onze tool graag visueel. Benieuwd hoe het werkt? Neem contact op via onze contactpagina of bel via 020 – 723 09 53 om samen een afspraak in te plannen. Waar ligt jouw behoefte?

Bel naar 020 723 09 53 Stuur mij een mail

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden