alex-starnes-PK_t0Lrh7MM-unsplash

Great Place To Work

Tentoo: gecertificeerd als een geweldige plek om te werken!

Bij Tentoo geloven we in de kracht van een positieve werkomgeving en bedrijfscultuur. We zijn dan ook ontzettend trots dat we erkend zijn als een Great Place To Work. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière en wil je werken op een plek waar je je echt thuis voelt? Kom dan bij ons team en ervaar het zelf! Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en professioneel succes. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures
Resultaten waar we trots op zijn

Wij zijn een Great Place To Work!

Het behalen van de certificering als een Great Place To Work is geen alledaagse prestatie, maar wij hebben het waargemaakt. Het is het bewijs van onze inzet om een inspirerende en ondersteunende werkomgeving te creëren voor al onze medewerkers. Want: het welzijn van medewerkers is bij Tentoo het allerbelangrijkst. Onze samenwerking met Great Place To Work (GPTW) heeft ons waardevolle inzichten gegeven in de ervaringen en tevredenheid van ons team. Het heeft ons laten zien dat we de afgelopen jaren met succes hebben gewerkt aan een cultuur gebaseerd op vertrouwen, respect en werkplezier. Dit heeft zich vertaalt naar positieve resultaten, een betrokken team en de officiële GPTW certificering.

FAQ : Ontdek meer over Great Place To Work

In deze FAQ vind je antwoorden op jouw vragen over de criteria van een Great Place To Work, wanneer een organisatie deze erkenning ontvangt en wat het doel is van Great Place To Work.

Wat is Great Place To Work?

Great Place To Work is de organisatie die wereldwijd organisaties beoordeelt en erkent op basis van hun werkomgeving en bedrijfscultuur. Ze betrekken hierbij direct de belangrijkste bron: de medewerkers zelf. Ze stellen hen vragen, voeren enquêtes uit en verzamelen gegevens over allerlei belangrijke aspecten van de werkomgeving. Dit doen zij via de Trust Index. Het medewerkersonderzoek dat vertrouwen, trots en plezier in organisaties meet.

Wanneer ontvangt een organisatie de erkenning als een Great Place To Work?

Goed werkgeverschap gaat verder dan alleen arbeidsvoorwaarden en faciliteiten. Vanuit de visie van Great Place To Work draait goed werkgeverschap om drie onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier. De erkenning van Great Place To Work is gebaseerd op het perspectief van de medewerkers.

Als een organisatie voldoet aan de volgende criteria, dan mogen zijn met trots het Great Place To Work-Certified logo dragen voor een periode van 1 jaar:

  1. Een score van 70% of hoger op de 60 stellingen van het medewerkersonderzoek (Trust Index).
  2. Een vereiste respons op het medewerkersonderzoek, afhankelijk van het aantal uitgenodigde medewerkers.
  3. Een volledig ingevulde Culture Brief met kwantitatieve vragen over het werkgeverschap.
Wat is het doel van Great Place To Work?

Het doel van Great Place To Work is om organisaties te helpen een werkcultuur te creëren waarin medewerkers zich betrokken, gewaardeerd en gemotiveerd voelen. Ze geloven dat een positieve werkomgeving en tevreden medewerkers essentieel zijn voor het aantrekken en behouden van getalenteerde mensen.

Waarom Great Place To Work?

Dankzij de samenwerking met Great Place To Work hebben we waardevol inzicht gekregen in onze positie als goede werkgever. Deze inzichten in het vertrouwen en werkplezier onder onze collega’s stellen ons in staat om niet alleen onze bedrijfscultuur te versterken, maar ook gericht te werken aan verdere ontwikkeling van onze organisatie. Zowel onze klanten als onze medewerkers plukken de vruchten van onze inzet voor Great Place To Work.

Certificaat Tentoo Great Place To Work 2023
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Werken bij Tentoo? Dat kan!

Kriebelt het om een nieuwe professionele sprong te wagen? Waarom overweeg je niet om je talent in te zetten bij Tentoo? We zijn voortdurend op zoek naar energieke en gedreven collega’s die ons team in Amsterdam willen versterken. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische team? Bekijk dan Tentoo’s actuele vacatures op onze vacaturepagina.