Heropening van de horeca - Tentoo
Header-horeca-volterras

Heropening van de horeca

Zet personeel in via Tentoo

De heropening van de horeca is – eindelijk! – in gang gezet. Na een volledige sluiting van ruim 5 maanden, mochten de terrassen woensdag 28 april weer open. Dat betekent ook dat je eindelijk weer personeel kunt inzetten. Als je dit via Tentoo doet, ben je zonder risico’s klaar voor piek, dal en sluiting.

Ik wil meteen advies!

Haal alles uit het horecaseizoen

Nu je terras open mag, wil je daar optimaal van profiteren. De rotperiode even vergeten en weer ouderwets horecaklanten bedienen. En hopelijk kan je zaak weer snel volledig open. Als geen ander weet je dat je daar niet vanuit kunt gaan. Misschien scherpt de overheid de maatregelen weer aan, wie weet krijgen we qua weer een dramatische horecazomer.

Als je medewerkers inzet via Tentoo weet je één ding zeker: je bent klaar voor elk scenario.

Voordelen:

  • 4 jaar flexibele inzet van je medewerkers
  • Proeftijd van 52 weken
  • Terras weer dicht? Geen personeelskosten
  • Compleet verzorgde salarisadministratie
  • Medewerkers hebben gratis toegang tot Horecatalent-opleidingen

Risico’s minimaliseren

Dat horecaondernemers zin hebben om weer volledig open te gaan, is een understatement. Dat merkt ook horeca-adviseur Sjoerd Riemeijer van Tentoo. Riemeijer: “Ondernemers kunnen niet wachten om hun deuren weer te openen, maar er zit nog veel terughoudendheid. Het liefst neemt bijvoorbeeld niemand nu volle bak risico met personeel, want bij een nieuwe tegenslag kan dat funest zijn. Horecaondernemers willen dolgraag, maar kunnen zich geen nieuwe tegenslag veroorloven.”

Riemeijer helpt horecazaken om de personeelsrisico’s te minimaliseren, legt hij uit. “Wij zorgen dat ondernemers juist nu zoveel mogelijk bezig kunnen zijn met ondernemen. Klanten helpen, omzet draaien, zonder de risico’s in je achterhoofd. Horecamedewerkers die via ons worden ingezet, zijn 5,5 jaar flexibel inzetbaar. Dat betekent geen kosten wanneer iemand niet werkt, maar ook geen omkijken naar salarisadministratie of uitbetaling. En zodra een ondernemer weer risico’s durft te nemen, kunnen deze medewerkers in eigen dienst worden genomen. Kosteloos.”

Young,Waiter,Wearing,Protective,Face,Mask,While,Serving,Coffee,To
Rene Borsboom
“Tentoo is voor ons flexibiliteit. Op het moment dat het druk is, hebben wij extra mensen nodig. Wij kunnen eenvoudig opschalen, zonder dat we ergens aan vastzitten.”
Rene Borsboom Manager Operations & Horeca, AFAS Live
Opleiding en werving

Veel meer dan flexibiliteit

Tentoo helpt met veel meer dan het flexibel inzetten van horecamedewerkers. Elke medewerker die via Tentoo werkt, kan bijvoorbeeld ook (gratis!) gebruikmaken van Horecatalent, het gevarieerde e-learningaanbod van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Ideaal om nieuwe medewerkers te trainen voor hun eerste werkdag, maar ook om vervolgens de kennis op peil te houden of uit te breiden.

Verder kan Tentoo horecabedrijven helpen met het vinden van goede medewerkers. Hiervoor hebben we onder meer een mooie oplossing in huis die zorgt dat jij de kracht van de naam van je horecazaak beter benut om flexpersoneel aan te trekken.

Horecapersoneel via Tentoo: hoe werkt het?

Vraag het aan Sjoerd!

Meer weten? Bel, app of mail onze horeca-adviseur Sjoerd Riemeijer (sriemeijer@tentoo.nl I 06-28628732). Sjoerd legt je met plezier uit wat onze dienstverlening voor jou kan betekenen.

Bel naar 020 723 09 53 Stuur mij een mail

Direct offerte aanvragen

Tentoo hanteert scherpe tarieven voor horecazaken. Vraag hier vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan en we nemen snel contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.