Hospitality sector - Tentoo
Excited Diverse Colleagues Working In Bar

Hospitality sector

Onbekommerd hosts inzetten

Je medewerkers eenvoudig per opdracht inzetten? Zonder vervelende verrassingen achteraf? Tentoo maakt dit voor jou mogelijk. Steeds meer bedrijven binnen de hospitality sector maken hier gebruik van omdat ze veel werken met kortlopende opdrachten. Ontdek of het iets voor jou is.

Offerte aanvragen

Hospitality-bedrijven zetten jaarlijks voor uiteenlopende opdrachten veel verschillende medewerkers in. Dit varieert van hosts en hostesses tot modellen en promotiemedewerkers. Die medewerkers kun je niet allemaal in eigen dienst nemen; dat brengt te veel risico’s met zich mee. Daarom zetten veel bedrijven hun medewerkers in op freelance basis. Maar zodra je medewerkers te vaak ‘freelance’ inzet, kun je gedoe krijgen met de Belastingdienst. Niet als je het via Tentoo doet. Dan heb je gegarandeerd geen last van papieren rompslomp zoals IB47-formulieren. En je medewerkers profiteren óók van onze werkwijze.

MME-1-2

Hospitality & verlonen: een welkome samenwerking

Via Tentoo kun je jouw gastheren en gastvrouwen per opdracht verlonen. Ze werken via zogenaamde ‘overeenkomsten van opdracht’. Dit is voor je medewerkers aantrekkelijk omdat ze kunnen werken voor meerdere opdrachtgevers (en meerdere opdrachten) en omdat ze snel worden uitbetaald. Het grote voordeel voor jou is dat je ze oneindig en zonder werkgeversrisico’s kunt inzetten voor de opdrachten die je aanbiedt.

De voordelen van verlonen per opdracht

  • Medewerkers zijn oneindig flexibel inzetbaar
  • Betaal alleen voor gewerkte uren
  • Geen loondoorbetaling bij ziekte
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Tentoo verzorgt de salarisuitbetaling
  • Geen omkijken naar salarisadministratie
  • Je blijft zelf je medewerkers werven en selecteren
  • Geen zorgen om zogenaamde zzp-schijnzelfstandigheid

Klant aan het woord

“In onze branche is het essentieel om medewerkers flexibel te kunnen verlonen”

MME Hospitality ‘levert’ representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide medewerkers, zoals promotie- en salesmedewerkers, proactieve cateringmedewerkers en enthousiaste hosts en hostesses (zie foto).

“Wij werken met een pool van honderden medewerkers. Wie wij inzetten, hangt af van de beschikbaarheid van de medewerker en van de opdracht. Dat maakt het essentieel om onze medewerkers flexibel te kunnen verlonen. Zonder zorgen, zodat wij de focus houden op de kwalitatieve groei van onze onderneming en zodat wij de kwaliteit van onze services kunnen blijven garanderen.”

Niels Smit General Manager bij MME Hospitality

Hoe werkt verlonen per opdracht?

Tentoo adviseert ondernemers in de hospitality sector te werken met overeenkomsten van opdrachten. Dit werkt als volgt:

1 Jij selecteert de medewerker voor een opdracht
Jullie maken onderling een werk- en prijsafspraak
Na afloop van het werk vult de medewerker zijn uren in via ons digitale portaal.
Als opdrachtgever controleer en accordeer je deze uren.
Wij betalen het salaris uit en dragen de werkgeverslasten af.

Tentoo: vaste partner van de hospitality sector

Tientallen bedrijven uit de hospitality branche werken al jaren samen met Tentoo, vooral omdat ze op deze manier geen arbeidsrechtelijke risico’s dragen. De honderden hosts en hostessen die we al lange tijd verlonen, waarderen juist de vrijheid om hun eigen opdrachten te kunnen kiezen. Zo profiteren beide partijen van de vrijheid van werken en worden beide partijen administratief ontzorgd door Tentoo.

Hoeveel kost de samenwerking?

Je maakt zelf de prijsafspraak met je gastvrouwen en gastheren. Bovenop deze prijsafspraak hanteert Tentoo een vergoeding waarin de werkgeverslasten en arbeidsrechtelijke risico’s zijn opgenomen.

Contact

Vraag het aan Sjoerd!

Benieuwd wat Tentoo voor jou kan betekenen? Onze collega Sjoerd Riemeijer komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail Sjoerd of vul het formulier hieronder in. We helpen je graag verder!

Bel naar 020 723 09 53 Stuur mij een mail

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden