Loonadministratie voor administratiekantoren - Tentoo
Header Salarisadministratie

Loonadministratie voor administratiekantoren

Als accountant of eigenaar van een administratiekantoor is het voeren van salarisadministratie niet je corebusiness. Soms wil je klanten echter graag volledig ondersteunen door ook hun loonadministratie te verzorgen. Kies dan voor continuïteit en betrouwbaarheid; kies voor Tentoo als salarispartner.

Offerte aanvragen

Tentoo als salarispartner

Tentoo is al jaren de vaste salarispartner van meerdere administratiekantoren en accountants. De administratiekantoren richten zich volledig op de boekhouding van hun klanten, wij verzorgen voor deze klanten salarisadministratie. Jouw klant wordt geholpen door experts, maar wel onder jouw bedrijfsnaam. Zo kun jij met je administratiekantoor je klanten volledig administratief ontzorgen.

JackPaanen
Ik werk sinds 1998 samen met Tentoo. Voor steeds meer bedrijven doe ik de boekhouding en Tentoo de salarisadministratie. Die samenwerking gaat perfect en ik kan het werk met een gerust hart aan Tentoo overlaten. Ik weet dat het goed wordt uitgevoerd en krijg altijd bevestiging van wat er is gedaan. Dat is een fijne geruststelling.
Jack Paanen Administratiekantoor Diemen

Waarom Tentoo?

Tentoo verzorgt al vele jaren de salarisadministratie voor ondernemers in het MKB, administratiekantoren, boekhouders en accountants. Van de loonmutaties en loonaangiften tot het verstrekken van de loonstroken. Ons team telt ruim 20 salarisexperts, allemaal NIRPA-gecertificeerd. Daarnaast is onze dienstverlening ISAE 3402 type II gecertificeerd. Onze loonadministrateurs volgen alle veranderingen in wet- en regelgeving en kennen de specifieke aandachtspunten voor de cao’s in iedere branche. Je hebt bij ons één vast aanspreekpunt, die werkt vanuit een uitgebreid team van loonadministrateurs die kunnen bijspringen of invallen wanneer dat nodig is.

Gemak voor je opdrachtgevers en hun werknemers

Met onze app van NMBRS bieden wij jouw opdrachtgevers en hun werknemers veel gemak. De werknemers kunnen dankzij Employee Self Service (ESS) onder meer zelf hun loonstroken en jaaropgaven downloaden en gegevens wijzigen. Je opdrachtgevers kunnen gebruikmaken van een signaleerfunctie bij einde contracten, verjaardagen en jubilarissen. Bovendien hebben ze een volledig overzicht van hun salarishuishouding die ze altijd kunnen raadplegen.

Geen extra kosten

We werken bij Tentoo met een vaste prijs per medewerker per maand. We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties. Je komt achteraf dus nooit voor verrassingen te staan.

zzp-support

Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel direct naar 020 – 723 09 53.

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.