Arbeidsrecht-1

Arbeidsrecht

Als ondernemer of werkgever krijg je regelmatig te maken met arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan het opstellen van algemene voorwaarden, geschillen rondom verzuim en re-integratie of een ontslagprocedure. Als je ondersteuning nodig hebt bij arbeidsrechtelijke vraagstukken ben je bij Tentoo aan het juiste adres.

Ondersteuning bij ontslagprocedures

Het ontslaan van een werknemer, bijvoorbeeld wegens disfunctioneren of een vertrouwensbreuk, is niet eenvoudig. De regels rondom het ontslaan van een medewerker zijn bijvoorbeeld veranderd sinds de invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) op 1 januari 2020. Een arbeidscontract kan iets makkelijker worden ontbonden dan in 2019, maar een uitgebreid personeelsdossier goed onderbouwde ontslagredenen blijven essentieel. Als je verwikkeld raakt in een lastige ontslagprocedure, kunnen wij – of de specialisten van Hendrikx Advocaten – je daarbij ondersteunen.

Je kunt verder bij ons terecht voor:

  • Algemene arbeidsrechtelijke vragen
  • Opstellen/checken arbeidsovereenkomst
  • Begeleiding bij ontslagzaken en/of dossiervorming
  • Opstellen vaststellingsovereenkomst
  • Geschillen rondom verzuim en re-integratie
  • Overige geschillen op arbeidsrechtelijk gebied
  • Advies en trainingen n.a.v. gewijzigde wetgeving (zoals de WAB)
Hendrikx Advocaten

Juridisch arbeidsrechtelijk advies op maat

Juridische ondersteuning bij Tentoo betekent laagdrempelige ondersteuning en een transparante werkwijze. Wij werken samen met een gerenommeerd advocatenkantoor; Hendrikx Advocaten (zie foto). In een kosteloos eerste gesprek bepaal je samen met hen je behoefte. Op basis van dit gesprek wordt de opdracht uitgeschreven. Vóór de opdracht is duidelijk wat de kosten zijn. Pas na jouw akkoord wordt de opdracht uitgevoerd. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Direct naar Hendrikx Advocaten

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over onze juridische dienstverlening? Laat het weten via het contactformulieren hieronder. Je kunt ook direct contact opnemen met Hendrikx Advocaten via info@hendrikxadvocaten.nl of 0297 – 250 018. Vergeet hierbij niet te vermelden dat je via Tentoo werkt; dan helpen ze je met een gereduceerd tarief.