HR-advies I Hulp bij HR-beleid en interim HR I Tentoo
Payroll Tentoo

HR-advies

Hulp bij HR-beleid en interim HR

Hoe ga je om met arbeidsvoorwaarden, functioneren en personeelsdossiers? Welke stappen zet je bij ontslag en langdurig ziekteverzuim? Hoe vind, bind en boei je jouw personeel? Onze HR-adviseurs hebben de antwoorden!

Vrijblijvend advies

Onze HR-adviseurs helpen met:

  • Arbowetgeving en ondersteuning bij ziekteverzuim
  • Beoordelingsbeleid en beloningsbeleid
  • Opstellen van een personeelshandboek
  • Opzetten van een gedegen personeelsdossier
  • Advies bij alle overige HR-zaken binnen je organisatie
Tentoo

HR-advies: Ervaren en deskundig

Je wilt graag een goed HR-beleid voeren. Daarvoor moet je weten hoe je lastige HR-vraagstukken aanpakt en op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving. Onze adviseurs hebben die kennis en ervaring en ze zetten het graag voor jou in. Ook handig: ze staan klaar voor je met HR-advies wanneer je ze nodig hebt.

Interim, vast of per opdracht

De HR-adviseurs van Tentoo draaien bij sommige bedrijven (groot en klein) wekelijks een dagdeel mee op de HR-afdeling, voor andere ondernemers werken ze eenmalig de functieprofielen en het salarishuis. uit. Soms helpen ze een start-up aan een personeelshandboek, soms vervangen ze 3 maanden een zieke HR-medewerker, soms zetten ze complete HR-beleid op voor de Nederlandse vestiging van een buitenlands bedrijf. Wat je ook nodig hebt op HR-gebied: Tentoo is er voor je.

Vinden, binden en boeien

“Een goed HR-beleid is ontzettend belangrijk om personeel te vinden, binden en boeien”, vertelt HR-adviseur Tim van ’t Hoff (foto) van Tentoo. “Een goed beoordelings- en beloningsbeleid draagt bijvoorbeeld écht bij aan het langer behouden van je medewerkers. Dan moet je ze niet puur inzetten om medewerkers te beoordelen, maar ook om ze te vragen naar hun mening. Dan wordt het een krachtig middel om te weten wat er speelt bij je medewerkers én hoe je ze tevreden houdt. Zo kan ik nog veel meer voorbeelden noemen van hoe HR-tools en bedrijven op allerlei manieren versterken.”

TimvantHoff-2

Arbeidsrecht

Behoefte aan HR-advies op arbeidsrechtelijk gebied? Zoals begeleiding bij ontslag en het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidscontract? Ook dan ben je bij Tentoo aan het juiste adres. Wij werken hiervoor nauw samen met Hendrikx Advocaten. Zij vormen onze kennispartner en adviseur voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Altijd HR-advies op maat

De HR-adviseurs van Tentoo leveren altijd maatwerk. Want het ene bedrijf is het andere bedrijf niet. Om te kunnen bepalen wat jíj nodig hebt, voeren we altijd kort een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij bepalen hoe we jou kunnen helpen. En zo kun jij alvast met ons kennismaken. Vóór de opdracht is duidelijk wat de kosten zijn. Pas na jouw akkoord wordt de opdracht uitgevoerd. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt met kennis van zaken, die je HR advies op maat geeft voor jouw HR-vraagstuk.

Om je op weg te helpen, vind je hiernaast alvast enkele gratis whitepapers. Hiermee hopen we het ondernemen voor jou wat gemakkelijker te maken.

Contact

Wil je meer informatie over onze HR-diensten? Of wil je graag HR advies? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek of direct een offerte op maat. Vul het formulier in of bel ons direct via 020 – 524 60 51. We helpen je graag!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.