Boks

HR-advies

Hulp bij HR-beleid en interim HR

Hoe ga je om met arbeidsvoorwaarden, functioneren en personeelsdossiers? Welke stappen zet je bij ontslag en langdurig ziekteverzuim? Hoe vind, bind en boei je jouw personeel? Onze HR-adviseurs hebben de antwoorden!

Onze HR-adviseurs helpen met:

iStock-woman
Ervaren en deskundig

HR-advies

Je wilt graag een goed HR-beleid voeren. Daarvoor moet je weten hoe je lastige HR-vraagstukken aanpakt en op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving. Onze adviseurs hebben die kennis en ervaring en ze zetten het graag voor jou in. Ook handig: ze staan klaar wanneer je ze nodig hebt.

Interim, vast of per opdracht

De HR-adviseurs van Tentoo draaien bij sommige bedrijven (groot en klein) wekelijks een dagdeel mee op de HR-afdeling, voor andere ondernemers werken ze eenmalig de functieprofielen en het salarishuis. uit. Soms helpen ze een start-up aan een personeelshandboek, soms vervangen ze 3 maanden een zieke HR-medewerker, soms zetten ze complete HR-beleid op voor de Nederlandse vestiging van een buitenlands bedrijf. Wat je ook nodig hebt op HR-gebied: Tentoo is er voor je.

Vinden, binden en boeien

“Een goed HR-beleid is ontzettend belangrijk om personeel te vinden, binden en boeien”, vertelt HR-adviseur Tim van ’t Hoff (foto)van Tentoo. “Een goed beoordelings- en beloningsbeleid draagt bijvoorbeeld écht bij aan het langer behouden van je medewerkers. Dan moet je ze niet puur inzetten om medewerkers te beoordelen, maar ook om ze te vragen naar hun mening. Dan wordt het een krachtig middel om te weten wat er speelt bij je medewerkers én hoe je ze tevreden houdt. Zo kan ik nog veel meer voorbeelden noemen van hoe HR-tools bedrijven op allerlei manieren versterken.”

TimvantHoff-2

Arbeidsrecht

Behoefte aan HR-advies op arbeidsrechtelijk gebied? Zoals begeleiding bij ontslag en het opstellen van algemene voorwaarden of een arbeidscontract? Ook dan ben je bij Tentoo aan het juiste adres. Wij werken hiervoor nauw samen met Hendrikx Advocaten. Zij vormen onze kennispartner en adviseur voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Jouw voordelen

  • Laagdrempelig, informeel en persoonlijk
  • Eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
  • Advies op maat bij uiteenlopende HR-vraagstukken
  • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken

Contact

Wil je meer informatie over onze HR-diensten? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek of direct een offerte op maat. Je kunt het onderstaande formulier invullen of ons direct bellen via 020 – 524 60 51. We helpen je graag!

Ik wil contact over HR-advies