Op zoek naar een HR interim adviseur? - Tentoo
HR-advies

Op zoek naar een HR interim adviseur?

Tentoo HR heeft ervaren HR-adviseurs beschikbaar voor interim-opdrachten. Zij zijn inzetbaar vanaf een dagdeel per week en staan klaar om jouw HR-afdeling te ondersteunen.

Direct contact

Wanneer is een interim HR-adviseur interessant?

  • Bij onderbezetting (ziekte, vakantie, zwangerschap, piekbelasting of moeilijk te vervullen vacature) op de HR-afdeling.
  • Wanneer een bedrijf te klein is voor een eigen HR adviseur, maar wel behoefte heeft aan expertise en ontwikkeling van een HR-beleid.

Waarom is een interim HR-adviseur aantrekkelijk?

  • Voorkomt achterstanden en stagnatie van bedrijfsprocessen.
  • Goede zorg en aandacht voor het personeel.
  • Wij zorgen dat jij en je medewerkers je kunnen bezighouden met de kernactiviteiten.
HR Advice
hr interim: wat is de werkwijze van een interim hr adviseur?

Werkwijze Tentoo HR interim

Afhankelijk van de behoefte, zijn onze interim HR adviseurs zowel op operationeel, als tactisch en strategisch niveau in te zetten. Van opvolging van verzuim en het registreren van verlof, tot aan het ontwikkelen van een HR-beleid en het sparren op directieniveau. Afhankelijk van de vraag, zoeken we er een passende adviseur bij. Deze interim HR-adviseur heeft een groot netwerk (Tentoo) achter zich staan en daarmee een extra bak aan ervaring. Hiermee bieden wij voor elk HR-vraagstuk een oplossing. Meer weten? Lees hier verder voor meer informatie over HR-advies bij Tentoo.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over onze interim HR-dienst? Of over interim HR opdrachten? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek of een offerte op maat. Bel ons via 020 – 524 60 51 of vul het onderstaande formulier in. We helpen je graag!

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.