Loonadministratie uitbesteden I Tijd en geld besparen I Tentoo
Salarisadministratie-2

Loonadministratie uitbesteden

Bespaar tijd en geld

Het voeren van een loonadministratie is een nauwkeurige en tijdrovende klus. Maak het jezelf gemakkelijk. Als je de salarisadministratie uitbesteedt aan Tentoo, weet je zeker dat het tijdig en correct wordt uitgevoerd. Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. We ondersteunen je ook met HR-administratieve taken. Zo blijft ondernemen leuk!

Offerte aanvragen

Loonadministratie uitbesteden

Om meer tijd over te houden voor je bedrijfsvoering, kun je de loonadministratie uitbesteden. Zo bespaar je veel tijd. Niet alleen aan de uitvoer ervan, maar ook aan het bijhouden van kennis en wijzigingen in arbeidsrecht, cao’s en loonheffingen. Het is een hele geruststelling als de specialisten van Tentoo je loonadministratie overnemen en zorgen voor de correcte en vlotte afhandeling.

Je loonadministratie uitbesteden aan Tentoo is eenvoudig. Je hoeft enkel de bedrijfs- en medewerkersgegevens aan te leveren en we kunnen van start!

Geld besparen

Naast tijd, bespaart het uitbesteden van je loonadministratie ook geld. Zo:

  • Voorkom je dure procedures door fouten.
  • Heb je geen eigen salarisadministratiesoftware nodig.
  • Heb je geen grote HR-afdeling nodig.
  • Ontvang je tijdig meldingen van bijvoorbeeld aflopende contracten.

Tony's Chocolonely over Tentoo

Tentoo ondersteunt Tony’s Chocolonely door de loonadministratie uit handen te nemen. Zo kunnen zij een strakke focus leggen op hun missie: 100 procent slaafvrije chocolade, wereldwijd! Henk-Jan Beltman (Chief Chocolate Officer) vertelt over de samenwerking met Tentoo.

HR-administratieve ondersteuning

Tentoo kan je ondersteunen met HR-administratieve taken. Ons HR-pakket helpt je bij het voeren van een perfect HR-beleid. Wij bieden je de volgende ondersteuning:

  • Signaalfunctie met betrekking tot de aanzegtermijn van contracten.
  • Signaalfunctie met betrekking tot aflopende contracten.
  • Eénmaal per jaar een gratis adviesgesprek met een HR-professional.
  • Ziek en beter melden van medewerkers in jouw Arboportal.
  • Aanleveren gegevens voor verzuimverzekering.
  • Aanleveren gegevens voor pensioenfonds.

Aanvullend HR-pakket: volledig of light

Wil je HR uitbesteden, maar liever niet de volledige ondersteuning? Ons HR-pakket is ook beschikbaar in een light-versie. Dit is zonder het ziek en beter melden, zonder het aanleveren van de verzuimverzekeringsgegevens en zonder het aanleveren van de pensioengegevens. Dit is met name interessant wanneer je wel tijdig aflopende contracten in het vizier wilt hebben, maar als geen pensioenregeling aanbiedt of de mutaties voor het pensioen en arbo zelf wil verwerken.

Self Service

Wij bieden met onze app de mogelijkheid tot Employee Self Service (ESS). Dat houdt in dat je medewerkers zelf verlof kunnen aanvragen, gegevens kunnen wijzigen en loonstroken en jaaropgaven kunnen inzien en downloaden.

zzp-support

Verlofmodule

Als werkgever ben je verplicht het verlofsaldo van je medewerkers bij te houden. Wij bieden een verlofmodule die dit voor je automatiseert. Het systeem berekent per medewerker de beschikbare verlofuren, je medewerker kan het digitaal aanvragen, de leidinggevende kan het verzoek vervolgens af- of goedkeuren. Zo weet iedereen altijd hoeveel vakantiedagen nog beschikbaar zijn.

Loonadministratie: al interessant vanaf één loonstrook

De maandelijkse kosten loonadministratie uitbesteden zijn gebaseerd op het aantal loonstroken dat wij voor je verzorgen. Hierdoor is onze loonadministratie interessant voor zowel grote als kleine bedrijven.

Loonadministratie uitbesteden kosten: tussentijdse mutaties

We berekenen geen extra loonadministratie kosten voor tussentijdse mutaties.

Loonadministratie: 30 jaar ervaring

De salarisadministrateurs van Tentoo verzorgen al 30 jaar de loonadministratie voor ondernemers in het MKB. Wij verzorgen onder meer de loonmutaties en loonaangiften en verstrekken de loonstroken. Ondernemers die hun salarisadministratie uitbesteden krijgen meer vrijheid om zich op de bedrijfsvoering te richten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij onze klanten onbekommerd kunnen laten ondernemen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk bij loonadministratie. Omdat we jouw bedrijf goed kennen, kunnen we proactief handelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in cao’s. Bij mutaties of vragen over bijvoorbeeld kosten loonadministratie kun je ons altijd bellen. We staan je direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op.

Contact

Wil je exact weten wat het inhoudt om je loonadministratie uit te besteden en wat de loonadministratie kosten zijn? Vul het onderstaande formulier in of bel ons direct via 020 – 723 09 53. We helpen je graag!

20190827-TENTOO-17