Kennisbank
Bekijk hier het webinar

Is het werken met een buitenlandse werknemer iets voor jou? Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van zo’n medewerker? Dat ontdek je tijdens het webinar ‘Zo neem je een expat aan’. Wij zetten de belangrijkste mogelijkheden, valkuilen én adviezen voor je op een rij. Kijk het webinar hier gratis terug.

Eenvoudiger dan je denkt

Je wilt vooruit met je bedrijf, maar hebt moeite om gekwalificeerd personeel te vinden. Steeds meer ondernemers kampen met dit probleem. Het aantrekken van buitenlandse vakkrachten groeit hierdoor in populariteit. Zo haal je expertise in huis die in Nederland nauwelijks meer te vinden is. En wist je al dat hiervoor ook zeer flexibele oplossingen zijn zodat jij als werkgever minimale risico’s loopt?

Bekijk het webinar in het scherm op deze pagina.

Inhoud webinar

We zetten eerst de verschillende typen expats uiteen. Daarna zoomen we dieper in op de hoogopgeleide arbeidsmigrant (kennismigrant). De experts beantwoorden in het webinar vragen als:

  • Wat zijn de voor- en nadelen van werken met kennismigranten?
  • Welke vergunningen, regelingen, procedures en belastingvoordelen komen kijken bij het aanstellen van kennismigranten?
  • Hoeveel kost een kennismigrant?
  • Wat zijn de ervaringen van andere ondernemers?

Experts en ervaringen

Linda van den Berg (Tentoo) leidt het webinar ‘Zo neem je een expat aan’ in goede banen. Zij geeft het woord aan Expert Kennismigranten John Harmon, die ook diverse ondernemerservaringen deelt. Waarom kiezen veel bedrijven voor hoogopgeleide, buitenlandse medewerkers en welke tips heeft hij voor jou als ondernemer?

Ook tijdens het terugkijken van het webinar kun je gewoon je vragen blijven stellen. We beantwoorden ze niet live, maar wel zo snel mogelijk.

Geef me nog meer informatie!

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.