Ondernemer in de spotlight: Brasserie om de Dobben - Tentoo
Om de dobben

Ondernemer in de spotlight: Brasserie om de Dobben

Regina en haar partner zijn sinds 2018 trotse eigenaar van Brasserie om de Dobben in Burgum. Een idyllische plek, een groot terras met uitzicht over een natuurgebied waar gasten vrijuit wandelen, kinderen spelen op de speelweide of het insectenhotel ontdekken.

Voor het eerst personeel aannemen

Toen ze bijna 6 jaar geleden het bedrijf begonnen, hadden ze helemaal geen horeca-ervaring. Dus vroegen ze andere horecabedrijven in de buurt om advies en ervaringen te delen. Een brasserie in Leeuwarden werkte al samen met Tentoo en raadde hen aan als betrouwbare partner voor verloning van personeel.  

“We stonden op het punt om voor het eerst personeel aan te nemen als nieuw bedrijf. De risicospreiding en de gunstige omrekenfactor spraken ons erg aan. Ik had tijdens mijn vorige baan in de kappersbranche al meegemaakt dat je als werkgever veel risico loopt met mensen die ziek worden of zwanger raken. Als werkgever moet jij die kosten dragen en ben je vaak een medewerker voor lange tijd kwijt, wat flink in de papieren kan lopen. Dat was de hoofdreden, en daarnaast het feit dat je zelf geen loonadministratie hoeft te doen.” 

Dobben Tentoo

 

 

De voordelen

De grootste voordelen vindt Regina het gemak dat ze één keer per week de uren kan aanleveren, dat ze zelf geen contracten hoeft te maken, en dat ze bij vragen snel contact heeft met relatiemanager Menno of team klantadvies.  

“Als er vragen zijn, wil ik wel jullie eerste aanspreekpunt zijn voor onze medewerkers. Maar kom ik er niet uit, dan stuur ik ze door naar jullie, en dan komt het altijd goed. Ik denk dat jullie nu een heel sterk team hebben zitten. Mijn vragen worden altijd snel beantwoord. Ik ben iemand die het liefst nog gister dan vandaag antwoord op m’n vraag krijgt, dus dat snelle contact past ook goed bij ons.” 

 

 

 

 

 

Regina Dobben

Het scholingsbudget

Daarnaast hebben verschillende medewerkers van Brasserie om de Dobben al gebruik gemaakt van het scholingsbudget van Tentoo.

“Met dit budget hebben medewerkers hun BHV-herhalingscursus gedaan, en er is een medewerker die straks zijn praktijkbegeleidingspapiertje haalt, zodat hij aanspreekpunt wordt voor stagiaires in de keuken. Dat zijn interessante dingen. Ook is er een medewerker die meer met wijnen wil doen, dus wellicht dat dat binnenkort ook kan. We waarderen het ontzettend dat dit helemaal voor ons gepersonaliseerd is.”  

Om de dobben

Ook profiteren van onze voordelen, zoals het scholingsbudget en meer? Ontdek wat Tentoo voor jou kan betekenen.

Regina maakt gebruik van verloning op uitzendbasis waarbij alles inbegrepen is, lees hier meer over deze dienstverlening.  

Kunnen we je helpen?

Weet je niet welke dienstverlening het best bij jouw bedrijf past? Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.