Op woensdag 25 april is my.tentoo.nl tussen 18.00 en 21.00 uur niet bereikbaar wegens onderhoud. Na 21.00 uur kun je weer inloggen op my.tentoo. Onze excuses voor het ongemak.

020 - 420 20 70

2e Pitch Podium: Maak kans op cash, advies en contacten voor jouw project

27 februari 2017

Ben jij een ondernemer in de creatieve industrie en wil jij jouw werk onder de aandacht brengen? Op 30 maart organiseert stichting Cosimo samen met Tentoo en advocatenkantoor De Vos & Partners een Pitch Podium.

Het Pitch Podium brengt creatieve en zakelijke ondernemers bij elkaar. Ondernemers uit de culturele industrie kunnen zich op het Pitch Podium presenteren om zo aandacht op hun project te vestigen en in contact te komen met financiers, adviseurs en mede-ondernemers.

Aandacht voor en realisatie van projecten

Afgelopen november vond het eerste Pitch Podium plaats, met succes. De avond heeft niet alleen voor aandacht voor de gepitchte projecten gezorgd, maar ook een bijdrage geleverd aan de realisatie ervan. "Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen", zegt Susanne van Lieshout, directeur van de Grote Prijs van Nederland. “Het Pitch Podium heeft ons sponsorcontacten opgeleverd en we hebben veel gehad aan het advies van Cosimo bij het aanscherpen van onze plannen.” De Grote Prijs dreigde ten onder te gaan aan gebrek aan financiële middelen, maar kan nu een doorstart maken dankzij bijdragen van het VSBfonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Ook zakelijk leider Thomas Moesker van Peter Pan – de Musical – is blij dat hij het Pitch Podium is opgestapt. “We hebben ons plan voor een Benefietvoorstelling gepresenteerd en kregen zoveel positieve reacties dat we met Saskia Janson van Cosimo besloten hebben om er ook echt voor te gaan! Ik kan nu melden dat de Benefiet voor kinderen op 31 maart in de Schouwburg Amstelveen definitief doorgaat.”

Zien we jou 30 maart?

Het eerstvolgende Pitch Podium vindt plaats op donderdag 30 maart. De beste presentatie wordt beloond met 500 euro in cash plus juridisch, financieel en commercieel advies op maat. Aanmelden kan tot 17 maart. Heb je interesse? Word dan vriend van Cosimo en stuur een projectvoorstel via de website:

Cosimo Pitch Podium

Nadere informatie over de avond volgt.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »