‘Volwassen loon voor elke 18-plusser’

‘Volwassen loon voor elke 18-plusser’

31 oktober 2019

Iedere 18-plusser heeft recht op een volwassen loon. Dat stellen Tweede Kamerleden Bart van Kent (SP) en Gijs van Dijk (PvdA), ROOD-voorzitter Arno van Veen en voorzitter van de Jonge Socialisten Jesse Koops. Momenteel heb je recht op een volwassenenloon vanaf je 21ste.

Zzp'ers werken met tegenzin aan nieuw pensioenakkoord

Zzp'ers werken met tegenzin aan nieuw pensioenakkoord

28 oktober 2019

De organisaties van zzp'ers gaan meepraten over de uitwerking van een verplichte verzekering tegen arbeidsongeschiktheid (aov). De verzekeringsplicht maakt deel uit van het pensioenakkoord dat kabinet, werkgevers en vakbonden in juni hebben gesloten.

Gemiddelde leeftijd starter in twee jaar van 37 naar 35 jaar

Gemiddelde leeftijd starter in twee jaar van 37 naar 35 jaar

28 oktober 2019

Door de snelle toename van starters in de leeftijdsgroep tot en met 19 jaar (65%) en 20 tot en met 24 jaar (28% in het afgelopen jaar) is de gemiddelde leeftijd van starters gedaald van 37 jaar in 2017 naar 35 jaar in 2019. Nooit eerder was het aantal mensen dat een eigen onderneming begon zo groot als het afgelopen jaar.

Team Tentoo op KVK Startersdag 2019

Team Tentoo op KVK Startersdag 2019

15 oktober 2019

Ben je van plan je eigen onderneming te starten? Of ben je net gestart? Dan is de KVK Startersdag dé plek om informatie in te winnen om je onderneming tot een succes te maken. Tentoo is zaterdag 2 november aanwezig om de startende zelfstandigen te informeren over de mogelijkheden.

Werkgevers wakker worden: einde slapende dienstverbanden lijkt nabij!

Werkgevers wakker worden: einde slapende dienstverbanden lijkt nabij!

15 oktober 2019

Het einde van slapende dienstverbanden lijkt te naderen door een recent advies van advocaat-generaal De Bock aan de Hoge Raad. Dit advies volgde op de vraag van de rechtbank Limburg aan de Hoge Raad om een principiële uitspraak te doen over een slapend dienstverband.

Zzp'ers zien plus in hun tarieven, met name in HR

Zzp'ers zien plus in hun tarieven, met name in HR

11 oktober 2019

Zzp'ers hadden dit jaar een goed eerste halfjaar. De uurtarieven stegen gemiddeld namelijk met ruim vierenhalf procent. Vooral zelfstandigen in de HR-sector spannen de kroon met een stijging van maar liefst 29 procent. Opvallend: hoewel er een tekort is aan zzp'ers in de IT, daalt in die groep het uurtarief juist. Dit blijkt uit cijfers van Intelligence Group en Planet Interim.

'Zet anoniem solliciteren vaker in'

'Zet anoniem solliciteren vaker in'

10 oktober 2019

Van de werkende Nederlanders heeft 15 procent zich weleens gediscrimineerd gevoeld tijdens een sollicitatietraject. Dit blijkt uit onderzoek dat Panelwizard voor Tentoo heeft uitgevoerd onder 1074 Nederlanders in loondienst. Ruim een derde is van mening dat anoniem solliciteren vaker moet worden ingezet. Bij jongeren tussen 18 en 30 vindt zelfs 39 procent dit.

‘Denk minder in contractvormen’

‘Denk minder in contractvormen’

07 oktober 2019

Een hogere werkdruk, burn-outklachten, minder autonomie en een hogere baanonzekerheid. Werknemers met een vast contract hebben hier steeds vaker mee te maken, stelt arbeidssocioloog Fabian Dekker. Hij pleit ervoor om minder te denken in contractvormen.

Creatieveling combineert drie beroepen

Creatieveling combineert drie beroepen

01 oktober 2019

Eric Wobma was al lichttechnicus en docent. Sinds kort mag hij zich ook schrijver noemen, want vorige maand verscheen zijn succesvolle debuut ‘VoortBewegen’. Wobma ziet zichzelf als een creatieveling die zoveel verschillende dingen kan doen doordat hij zich niet bezig hoeft te houden met administratieve rompslomp.

Miljoenennota: alles wat je moet weten

Miljoenennota: alles wat je moet weten

19 september 2019

Wat zijn de plannen van kabinet Rutte-III voor 2020? En wat betekenen ze voor zzp’ers en het mkb? De Kamer van Koophandel en brancheorganisatie ABU liepen de miljoenennota door en zetten de belangrijkste onderwerpen uiteen, met een focus op de Nederlandse arbeidsmarkt.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »