020 - 420 20 70
Nieuwe minimumlonen per 1 juli 2018

Nieuwe minimumlonen per 1 juli 2018

15 juni 2018

De minimumlonen gaan op 1 juli 2018 omhoog. Wat betekent dit voor de freelancers en flexwerkers die via payrolling bij Tentoo worden verloond? Wij zetten het voor je uiteen.

Webinar: zo neem je een expat aan

Webinar: zo neem je een expat aan

13 juni 2018

Overweeg je een buitenlandse werknemer aan te stellen, maar weet je niet precies wat daar allemaal bij komt kijken? Onze collega’s van Holland Payroll houden donderdag 28 juni om 15.00 uur een gratis en informatief webinar over het aannemen van expats. Daarin zetten ze de belangrijkste mogelijkheden, valkuilen én adviezen voor je op een rij.

Oudere mannen parttimen vaker

Oudere mannen parttimen vaker

12 juni 2018

Oudere mannen werken steeds vaker in deeltijd. Dat is een van de uitkomsten van een recent onderzoek van het CPB (Centraal Planbureau). Tot 20 jaar geleden werkte 1 op de 14 mannelijke 60-plussers parttime, tegenwoordig 1 op de 6. Ook payrolling wordt steeds populairder onder ouderen.

Minder zzp'ers verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en pensioen

Minder zzp'ers verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en pensioen

28 mei 2018

Er zijn steeds minder zzp'ers die zich verzekeren voor arbeidsongeschiktheid of geld opzijzetten voor hun pensioen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

‘MKB’ers vrezen WAB’

‘MKB’ers vrezen WAB’

24 mei 2018

Het MKB maakt zich zorgen om de komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Bestuurslid Fou-Khan Tsang van accountantsorganisatie SRA zegt in Het Financieele Dagblad onder meer dat MKB-ondernemers er niet op zitten te wachten om personeel in vaste dienst te nemen.

Ondernemen met één opdrachtgever mag, mits ‘voldoende zelfstandig’

Ondernemen met één opdrachtgever mag, mits ‘voldoende zelfstandig’

24 mei 2018

Een zzp’er die in 2014 bijna alleen voor één van zijn vier opdrachtgevers werkte, is volgens het Gerechtshof Den Haag tóch een ondernemer voor de belasting. En krijgt dus ook de bijbehorende fiscale voordelen.

2017, jaar van de arbeidsmarktrecords

2017, jaar van de arbeidsmarktrecords

01 mei 2018

2017 was het jaar van de records op de arbeidsmarkt. Dit blijkt uit de publicatie ‘De arbeidsmarkt in cijfers 2017’ van het CBS. Het aantal banen en werkenden steeg tot recordhoogte; het aantal werklozen was juist nog nooit zo laag. Ook het aantal flexwerkers en zzp’ers groeide.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

18 april 2018

We zijn bij Tentoo hard op zoek naar nieuwe toppers wegens flinke teamuitbreiding. Ben of ken jij de perfecte kandidaat voor één van onze vacatures? Lees snel verder.

Tentoo genomineerd voor Beleving Awards 2018

Tentoo genomineerd voor Beleving Awards 2018

17 april 2018

De nominaties van de Integron ‘Beleving Awards 2018’ zijn bekend! Met gepaste trots mogen wij mededelen dat Tentoo is genomineerd voor de Medewerkerbeleving-award in de categorie ‘Professionele & Financiële Dienstverlening'. De winnaars worden 31 mei bekendgemaakt.

Nieuwe Wet moet balans brengen in de arbeidsmarkt

Nieuwe Wet moet balans brengen in de arbeidsmarkt

12 april 2018

Huidige wetten en regels staan een soepel werkende arbeidsmarkt in de weg volgens minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met zijn Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) wil de minister de huidige arbeidsmarkt aanpassen. De wet heeft als doel om meer balans te brengen tussen vaste en flexcontracten. Tentoo zet de maatregelen van de wet uiteen.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
Onbekommerd ondernemen

Onbekommerd ondernemen

Ervaren ondernemer of sta je in de startblokken? Met onze gratis whitepapers informeren wij je over alle randzaken van het ondernemerschap. Zo kom jij dit jaar beslagen ten ijs!

Open whitepapers

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »