Storm op komst met torenhoge golven

Storm op komst met torenhoge golven

10 mei 2013

Ralph is nu vier dagen onderweg. En er is storm op komst. Gisteren ondervond Ralph de eerste tegenslag: golven van vier tot vijf meter hoog. Het belooft nog een stuk erger te worden, met torenhoge golven van ruim 12 meter! Dit weekend zal de storm op zijn hevigst zijn. Laten we hopen dat Ralph 'm goed doorstaat..  

Ralph vervolgt expeditie

Ralph vervolgt expeditie

10 mei 2013

Zondag 5 mei heeft Ralph Tuijn zijn monstertocht over de Indische Oceaan vervolgd. In alle vroegte heeft hij de kokoseilanden verlaten, waar hij de afgelopen weken verbleef. Tijdens zijn uittocht werd Ralph begeleid door de Australische marine en een school van wel 50 dolfijnen. Een mooi begin van deze zware tocht! Na 100 dagen roeien komt hij aan in Afrika, na een reis van ongeveer 7000 kilometer.

Minister Asscher compenseert tijdelijk musici en artiesten

10 mei 2013

Er komt een tijdelijke compensatieregeling voor musici en artiesten die voortaan ook onder de algemeen geldende WW-regels vallen. Op die manier houden zij tot 31 december 2013 dezelfde toegang tot WW. De culturele sector krijgt hierdoor meer tijd zich voor te bereiden op de nieuwe situatie waarin de uitzonderingen voor musici en artiesten in de WW vervallen. 

Minimum lonen verhoogd per 1 juli

06 mei 2013

De brutobedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon stijgen per 1 juli 2013. Tentoo past de aangepaste lonen loon automatisch toe op de uren gewerkt vanaf 1 juli. 

In twee dagen de handvatten voor meer klanten en een hogere omzet

In twee dagen de handvatten voor meer klanten en een hogere omzet

02 mei 2013

Klanten van Tentoo hebben op donderdag 25 en maandag 29 april jl. de cursus ‘Omzetgroeistrategie voor zzp’ers’ gevolgd. Tijdens deze cursus hebben zij handvatten gekregen om meer klanten en een hogere omzet te realiseren, door zichzelf effectiever in de markt te zetten. De cursisten kijken terug op twee geslaagde dagen: ‘Prima cursus, prima docenten, fijne sfeer en een boordevol programma om je door te laten inspireren, met welke (ondernemers)achtergrond dan ook’, aldus Hildegard van Nijlen – stemacteur.

Freelancers in de Randstad zien omzet licht groeien in eerste kwartaal van 2013

Freelancers in de Randstad zien omzet licht groeien in eerste kwartaal van 2013

26 april 2013

Tentoo kwartaalmonitor: flinke omzetgroei voor Utrechtse freelancers

Payrollbedrijf Tentoo ziet in het eerste kwartaal van 2013 freelancers en flexwerkers een lichte omzetstijging realiseren ten opzichte van het eerste kwartaal in 2012. Het gaat om een gemiddelde omzetgroei van 0,8% bij freelancers uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Hilversum, die aangesloten zijn bij Tentoo.

Klanten Tentoo leren over onderscheidend vermogen

Klanten Tentoo leren over onderscheidend vermogen

26 april 2013

Op donderdag 25 april jl. zijn 15 klanten van Tentoo gestart met de cursus ‘Omzetgroeistrategie voor zzp’ers’. Deze tweedaagse cursus heeft als doel de cursisten handvatten te bieden om zichzelf effectiever in de markt te zetten en wordt kosteloos door Tentoo aangeboden. De cursus wordt op maandag 29 april vervolgd. 

Weekers dient wetsvoorstel versobering pensioenopbouw in

Weekers dient wetsvoorstel versobering pensioenopbouw in

19 april 2013

In het sociaal akkoord zijn een aantal afspraken overeengekomen over de versobering van pensioenen. Weekers heeft een wetsvoorstel bij de Tweede Kamer ingediend waarin de plannen voor de pensioenen zijn uitgewerkt. Het maximale opbouwpercentage voor pensioenopbouw gaat omlaag en de voorwaarden voor de Fiscale Oudedagvoorziening (FOR) worden aangepast.

Update van Ralph Tuijn; roeitocht over land

Update van Ralph Tuijn; roeitocht over land

15 april 2013

Ralph heeft zijn warming up, een uitdagende megatocht op de roeifiets, met succes voltooid. Voor Ralph de eerste keer dat hij over land een heel continent, van oceaan tot oceaan, is overgestoken. 

Uitspraak van de rechter raakt payrollorganisaties niet

Uitspraak van de rechter raakt payrollorganisaties niet

11 april 2013

Commotie deze week om een uitspraak die een kantonrechter in Enschede vorige maand deed over de rechten van payrollers. In deze zaak bepaalde de rechter dat de payrollers, die werk verrichtten voor de Gemeente Enschede, feitelijk bij de gemeente in dienst waren. De uitspraak heeft geen enkele consequentie voor professionele payroll bedrijven.

 

<<  60 61 62 63 64 [6566 67 68 69  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »