Weekers dient wetsvoorstel versobering pensioenopbouw in

Weekers dient wetsvoorstel versobering pensioenopbouw in

19 april 2013

In het sociaal akkoord zijn een aantal afspraken overeengekomen over de versobering van pensioenen. Weekers heeft een wetsvoorstel bij de Tweede Kamer ingediend waarin de plannen voor de pensioenen zijn uitgewerkt. Het maximale opbouwpercentage voor pensioenopbouw gaat omlaag en de voorwaarden voor de Fiscale Oudedagvoorziening (FOR) worden aangepast.

Update van Ralph Tuijn; roeitocht over land

Update van Ralph Tuijn; roeitocht over land

15 april 2013

Ralph heeft zijn warming up, een uitdagende megatocht op de roeifiets, met succes voltooid. Voor Ralph de eerste keer dat hij over land een heel continent, van oceaan tot oceaan, is overgestoken. 

Uitspraak van de rechter raakt payrollorganisaties niet

Uitspraak van de rechter raakt payrollorganisaties niet

11 april 2013

Commotie deze week om een uitspraak die een kantonrechter in Enschede vorige maand deed over de rechten van payrollers. In deze zaak bepaalde de rechter dat de payrollers, die werk verrichtten voor de Gemeente Enschede, feitelijk bij de gemeente in dienst waren. De uitspraak heeft geen enkele consequentie voor professionele payroll bedrijven.

 

AV Manifestatie; 'thuiswedstrijd' voor Tentoo

AV Manifestatie; 'thuiswedstrijd' voor Tentoo

11 april 2013

Voor sommigen misschien nog onbekend, maar de ‘roots’ van Tentoo liggen in de audiovisuele & entertainmentbranche. De AV manifestatie is voor Tentoo dan ook een belangrijk evenement en ook dit jaar zijn we weer van de partij. Dit jaar vindt de AV Manifestatie, de grootste broadcastbeurs van Nederland, plaats op 15 en 16 mei op het Mediapark in Hilversum. 

 

VVD-Kamerleden op werkbezoek bij Tentoo

VVD-Kamerleden op werkbezoek bij Tentoo

09 april 2013

Op vrijdag 5 april jl. brachten de VVD-Tweede Kamerleden Anoushka Schut-Welkzijn en Cora van Nieuwenhuizen een werkbezoek aan payrollorganisatie Tentoo in Amsterdam. De Kamerleden legden dit werkbezoek af om zich te informeren over payrolling in het algemeen en de payroll-variant van Tentoo in het bijzonder.

 

PreMeo Thuisvaccinatie: succes door uniek concept

PreMeo Thuisvaccinatie: succes door uniek concept

04 april 2013

Tentoo werkt sinds 2011 samen met businesspartner PreMeoThuisvaccinatie. Een zeer geslaagde samenwerking mede doordat beide bedrijven een soortgelijk concept hebben. PreMeo Thuisvaccinatie is een enorm snel groeiende organisatie en marktleider in het leveren van medische diensten aan huis.

Freelancer met een missie

Freelancer met een missie

04 april 2013

Promotions by Maureen - Maureen van Haaren

Tentoo verloont freelancers en ZZP'ers met passie en grote ambities. Eén daarvan is onderneemster Maureen van Haaren, die als zangeres al een aantal jaar met ons samenwerkt. Ze is een creatieve duizendpoot die naast zingen en presenteren sinds 2007 flink aan de weg timmert met haar eigen succesvolle promotie- en communicatie bureau Promotions by Maureen.

Het is nooit te laat voor avontuur

Het is nooit te laat voor avontuur

04 april 2013

Na 35 jaar loondienst aan de slag als freelancer

Hans Scholte – Het Betere Tekstwerk

Na 35 jaar bij de AVRO koos Hans Scholte voor een avontuurlijk freelance bestaan. Tijdens zijn carrière bij de AVRO maakte hij vele hoogtepunten mee. De serie Toppop Discovery Shows bijvoorbeeld, waarvoor hij in de jaren tachtig alle publiciteit regelde. De crème de la crème van de nationale en internationale muziekwereld trad op tijdens deze spectaculaire massa-events, die in heel Nederland plaatsvonden.

Minimale uitbetaling van drie uur per oproep

Minimale uitbetaling van drie uur per oproep

02 april 2013

Voor veel werkgevers misschien nog onbekend, maar er is wettelijk bepaald dat flexwerkers in bepaalde gevallen recht hebben op een minimale uitbetaling van drie uur per oproep (artikel 7: 628a BW). 

Medewerker verrast door bloemen van tevreden klant

Medewerker verrast door bloemen van tevreden klant

27 maart 2013

Dinsdag 26 maart verraste de postbode Jan Brasser (medewerker servicedesk) op het Tentoo kantoor met een mooie bos bloemen. De afzender was een tevreden klant die Jan wilde bedanken voor zijn behulpzaamheid en goede service.

<<  65 66 67 68 69 [7071 72 73 74  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »