Tentoo en PitStop op KvK startersdag

Tentoo en PitStop op KvK startersdag

05 november 2012

TENTOO heeft al jarenlang een stand op de Startersdag in Amsterdam en dit jaar ook in Rotterdam.

Tweede Kamerlid bezoekt Tentoo

Tweede Kamerlid bezoekt Tentoo

05 november 2012

Over payrolling verschijnen met enige regelmaat wat minder positieve berichten in de media. Tentoo meent dat er onvoldoende aandacht is voor de positieve kanten. Om die reden heeft Tentoo een aantal politici uitgenodigd om een werkbezoek aan Tentoo af te leggen.

Invoering Uniformering Loonbegrip leidt tot kostenstijging

01 november 2012

Net als alle andere werkgevers krijgt ook de uitzend- en payrollbranche vanaf 2013 te maken met de Wet Uniformering Loonbegrip (WUL). Deze wet heeft tot gevolg dat werkgevers met relatief veel parttimers en/of relatief lage lonen te maken krijgen met een loonkostenstijging.

Wijzigingen ziektewet

25 oktober 2012

Het kabinet Rutte heeft een wijziging van de Ziektewet (ZW) ingediend. Deze modernisering van de Ziektewet is inmiddels door de Eerste Kamer goedgekeurd. De wet heet: Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters.

Het afschaffen van de VAR-wuo brengt ons geen stap verder

01 oktober 2012

Deze week stuurde staatssecretaris Weekers van Financiën een brief naar de Tweede Kamer met daarin het voorstel om de VAR verklaring te gaan vervangen. Het voorstel komt in het kort op het volgende neer: ter vervanging van de VAR wordt een webmodule ontwikkeld, die bij de Kamer van Koophandel geplaatst wordt en waarmee de zzp'er en zijn of haar opdrachtgever(s) zelf de arbeidsrelatie kunnen beoordelen.

De maand oktober is pensioen advies maand

19 september 2012

Uit onderzoek bij een groot aantal Nederlandse werknemers is gebleken dat de pensioenkennis flink te wensen over laat. Meer dan de helft van de ondervraagde werknemers weet bijvoorbeeld niet wat voor pensioenregeling hij of zij heeft en 73% weet niet hoeveel premie de werkgever betaalt. Het overgrote deel van de ondervraagden bleek zelfs niet te weten wat de hoogte van het eigen pensioen gaat zijn. De meest voorkomende misvatting is dat dit 70% van het huidige salaris zal gaan bedragen.

BTW verhoging per 1 oktober

03 september 2012

Het algemene btw-tarief van 19 procent gaat op 1 oktober aanstaande omhoog naar 21 procent. Dit is één van de maatregelen uit het Begrotingsakkoord 2013 om de overheidsfinanciën op orde te brengen. Het lage btw-tarief blijft 6 procent.

Feest!

07 augustus 2012

Tentoo bestaat vandaag (7 augustus) precies 20 jaar! Een mijlpaal die wij niet ongemerkt voorbij hebben laten gaan. Samen met de andere bedrijven in het pand hebben wij ons 20-jarig jubileum gevierd. Tentoo heeft iedereen getrakteerd op koffie met gebak!

Een van de grootste werkgevers van Amsterdam bestaat 20 jaar

27 juni 2012

Tentoo, het eerste payrollbedrijf van Nederland (voorheen Payroll Services), bestaat dit jaar 20 jaar. De pionier op het gebied van payrolling groeide in de afgelopen jaren van een eenmanszaak uit naar een vooraanstaande organisatie.

Tentoo sluit nieuwe payroll CAO

28 februari 2012

In de tijd dat de payroll cao van branchevereniging VPO is opgezegd en het nog maar de vraag is of de cao uitzendkrachten ABU wordt verlengd, sluit Tentoo een nieuwe payroll cao af voor de duur van vijf jaar.

<<  66 67 68 69 70 [7172  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »