Oceaanroeier Ralph Tuijn; megatocht over land

Oceaanroeier Ralph Tuijn; megatocht over land

26 maart 2013

12 Maart jl. vertrok Ralph Tuijn richting Australie om zijn tocht over de Indische Oceaan per roeiboot voort te zetten.

Wie het idee heeft dat een oceaan over roeien al uitdaging genoeg is, heeft het mis. Ralph roeit eerst nog het Australische continent over; per roeifiets! Als warming-up zullen we maar zeggen. 

Lees hier meer over het nieuwste avontuur van Ralph Tuijn!

Pensioenopbouw ZZP'ers wél fiscaal aantrekkelijk

Pensioenopbouw ZZP'ers wél fiscaal aantrekkelijk

21 maart 2013

Staatssecretaris Klijnsma kondigde maandag 18 maart in een kamerbrief aan dat er een pensioenvoorziening voor ZZP´ers moet komen. Klijnsma stelt dat ZZP´ers veel minder opzij zetten dan mensen in loondienst en ze bouwen niet automatisch een pensioen op. Veel ZZP'ers zijn zich er echter niet bewust van dat het wel fiscaal aantrekkelijk is om een potje voor de oude dag op te bouwen.

Belastingteruggave: hoe werkt het?

Belastingteruggave: hoe werkt het?

21 maart 2013

Het merendeel van de Nederlanders, bijna 60%, regelt de belastingaangifte dit jaar zelf. De aangifte zorgt ieder jaar weer voor veel vragen, maar levert u mogelijk wel een teruggave op.  Wel is het opletten met de vooraf ingevulde aangiftes, die bevatten in sommige gevallen fouten.

Groei aantal ZZP'ers in 2013

Groei aantal ZZP'ers in 2013

14 maart 2013

In 2013 blijft het aantal starters naar verwachting gelijk, meldt ING dinsdag. Vorig jaar lag het aantal gestarte bedrijven op 121.000 en naar verwachting komt dit jaar ongeveer op hetzelfde aantal uit.

Werkgevers positiever over werkgelegenheid

Werkgevers positiever over werkgelegenheid

12 maart 2013

Werkgevers zijn dit kwartaal een stuk minder pessimistisch over werkgelegenheid binnen hun bedrijf dan vorig jaar. Drie procent van de werkgevers verwacht zelfs meer werknemers aan te nemen, tegenover 8 procent van de werkgevers die banen gaat schrappen.

Ralph Tuijn naar Australië daarom deelt Tentoo cadeaus uit.

Ralph Tuijn naar Australië daarom deelt Tentoo cadeaus uit.

12 maart 2013

Dinsdag 12 maart is Ralph Tuijn naar Australië vertrokken om zijn avontuur, een soloroeitocht van 10.000 kilometer over de Indische Oceaan, te voltooien. 

Verplicht gebruik werkkostenregeling uitgesteld tot 2015

Verplicht gebruik werkkostenregeling uitgesteld tot 2015

11 maart 2013

Staatssecrataris Weekers van Financiën stelt het verplicht toepassen van de werkkostenregeling nog een jaar uit tot 1 januari 2015. Tot die tijd hebben werkgevers nog de keus of ze de nieuwe werkkostenregeling gaan gebruiken. Het plan was om de WKR per 1 januari 2014 te verplichten.

Meldpunt gevolgen afschaffing WW-artiestenregeling

Meldpunt gevolgen afschaffing WW-artiestenregeling

04 maart 2013

Sinds vorige week is er een meldpunt, opgericht door vakbond FNV KIEM, voor de gedupeerden van de afschaffing van de zogenaamde WW-artiestenregeling. 

Documentaire van oceaanroeier Ralph Tuijn 26 februari om 22:00 uur op Discovery Channel

Documentaire van oceaanroeier Ralph Tuijn 26 februari om 22:00 uur op Discovery Channel

26 februari 2013

Dinsdagavond om 22:00 uur is het dan eindelijk zover, de langverwachte documentaire ‘Missie Indische Oceaan’ beleeft zijn primeur op Discovery Channel. Ralph wil als eerste van het vasteland van Australië naar de westkust van Afrika roeien.

Felle kritiek 'versimpeling' WW-uitkering artiesten

Felle kritiek 'versimpeling' WW-uitkering artiesten

25 februari 2013

Het kabinet is akkoord gegaan met het voorstel van Minister Asscher (SWZ) om een einde te maken aan uitzonderingen betreft de werknemersverzekeringen. Het besluit valt onder de Wet vereenvoudigingregelingen en schaft de gunstige regels omtrent arbeidsongeschiktheid- werkeloosheidsuitkeringen voor artiesten af.  

<<  66 67 68 69 70 [7172 73 74  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »