Actuele vacatures bij Tentoo (november 2018)

07 november 2018

Actuele vacatures bij Tentoo (november 2018)

Nog voor het eind van dit jaar aan de slag bij Tentoo? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct! Momenteel zoeken wij de volgende collega’s:

Boekhouding & debiteurenbeheer

Klantenservice

Marketing & Communicatie

Salarisadministratie & facturatie

Sales

Tentoo HR

ZZP-Support

Algemeen

Solliciteren

Nieuwsgierig? In alle vacatures vind je een formulier waarmee je op de functie kunt solliciteren. Vragen over de vacature(s) of over Tentoo? Mail naar werkenbij@tentoo.nl of bel naar 020 524 60 55. Onze recruiters Niki en Tanja helpen je graag op weg. Impressie van het werken bij Tentoo? Volg ons op Instagram en Facebook!

Over Tentoo

Tentoo ontstond in 1992 op de achterkant van een bierviltje in een voetbalkantine. Twee vrienden stelden zich de vraag: Hoe krijgen wij als muziekband sneller uitbetaald en hoe krijgt iedereen een eerlijk deel zonder gedoe rondom administratie en belastingzaken? Nu, een kwart eeuw later, is er in essentie niet veel veranderd aan onze dienstverlening. Nog steeds helpen wij ondernemers – bedrijven én zelfstandigen – met uitbetalingen en administratieve verplichtingen. Tentoo is in al die jaren wél flink veranderd. De vriendengroep is nu een team van ruim 90 kennisspecialisten. De voetbalkantine een professioneel kantoor in Amsterdam. En het bierviltje? Dat is veranderd in een duidelijke visie en missie die de leidraad vormen van ons ideaal: Onbekommerd Ondernemerschap!

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »