020 - 420 20 70

AFAS Live en Tentoo gaan een samenwerking voor drie jaar aan

31 mei 2017

AFAS Live en Tentoo gaan een samenwerking voor drie jaar aan

Met trots laten Birgitte de Winter, directeur van AFAS Live en Paul den Ronden, directeur van HR-dienstverlener Tentoo weten, een contract van drie jaar getekend te hebben voor de personeelsdiensten van al het bar- en garderobepersoneel van AFAS Live.

Dankzij de samenwerking met Tentoo, worden de ambities van beide partijen gerealiseerd. Met ingang van 1 juni 2017 zal de flexpoule van AFAS Live verloond worden via de payrolldiensten van Tentoo.

Birgitte de Winter, Directeur AFAS Live

“AFAS Live prijst zich gelukkig met haar hechte en enthousiaste flexpoule. Wij werven en trainen dit team zelf, waardoor de betrokkenheid groot is en het kwaliteitsniveau continu gemaximaliseerd wordt. Tentoo hecht veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, een eigenschap die ook bij AFAS Live hoog in het vaandel staat. Daarnaast brengt de samenwerking met Tentoo nieuwe inzichten met zich mee. Deze stellen ons in staat de totaalbeleving naar onze gasten toe te vergroten. In Tentoo zien we een specialistische partner met een groot hart voor live muziek. We kijken enorm uit naar deze mooie samenwerking.”

Paul den Ronden, Directeur Tentoo

“Wij zijn erg trots dat we een mooie klant en partner als AFAS Live aan onze rij van klanten kunnen toevoegen. Met onze 25 jaar ervaring met payroll en hr-diensten kijken we uit naar een mooie samenwerking’’, vertelt Paul den Ronden, algemeen directeur van Tentoo. “Het is mooi om te zien dat we 25 jaar geleden zijn ontstaan in de muziekbranche en dat we nu weer terug zijn bij onze oorsprong. Het voelt voor mij alsof de cirkel rond is.”

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »