AFAS Live en Tentoo gaan een samenwerking voor drie jaar aan

31 mei 2017

AFAS Live en Tentoo gaan een samenwerking voor drie jaar aan

Met trots laten Birgitte de Winter, directeur van AFAS Live en Paul den Ronden, directeur van HR-dienstverlener Tentoo weten, een contract van drie jaar getekend te hebben voor de personeelsdiensten van al het bar- en garderobepersoneel van AFAS Live.

Dankzij de samenwerking met Tentoo, worden de ambities van beide partijen gerealiseerd. Met ingang van 1 juni 2017 zal de flexpoule van AFAS Live verloond worden via de payrolldiensten van Tentoo.

Birgitte de Winter, Directeur AFAS Live

“AFAS Live prijst zich gelukkig met haar hechte en enthousiaste flexpoule. Wij werven en trainen dit team zelf, waardoor de betrokkenheid groot is en het kwaliteitsniveau continu gemaximaliseerd wordt. Tentoo hecht veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, een eigenschap die ook bij AFAS Live hoog in het vaandel staat. Daarnaast brengt de samenwerking met Tentoo nieuwe inzichten met zich mee. Deze stellen ons in staat de totaalbeleving naar onze gasten toe te vergroten. In Tentoo zien we een specialistische partner met een groot hart voor live muziek. We kijken enorm uit naar deze mooie samenwerking.”

Paul den Ronden, Directeur Tentoo

“Wij zijn erg trots dat we een mooie klant en partner als AFAS Live aan onze rij van klanten kunnen toevoegen. Met onze 25 jaar ervaring met payroll en hr-diensten kijken we uit naar een mooie samenwerking’’, vertelt Paul den Ronden, algemeen directeur van Tentoo. “Het is mooi om te zien dat we 25 jaar geleden zijn ontstaan in de muziekbranche en dat we nu weer terug zijn bij onze oorsprong. Het voelt voor mij alsof de cirkel rond is.”

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »