Op woensdag 25 april is my.tentoo.nl tussen 18.00 en 21.00 uur niet bereikbaar wegens onderhoud. Na 21.00 uur kun je weer inloggen op my.tentoo. Onze excuses voor het ongemak.

020 - 420 20 70

Cao van Tentoo CF&F ongewijzigd verlengd

06 juli 2017

Cao van Tentoo CF&F ongewijzigd verlengd

De cao van Tentoo Collective Freelance & Flex B.V., tevens bekend als Tentoo CF&F, is ongewijzigd verlengd voor de duur van één jaar. Dit bevestigen de cao-partijen aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Flexwerkovereenkomst

De rechten van freelancers en flexwerkers die al gebruikmaken van Tentoo CF&F blijven hetzelfde. Tentoo CF&F is voor opdrachtgevers en freelancers/ flexwerkers die kiezen voor maximale flexibiliteit betreffende de inhuurtermijn, zonder dat er een arbeidsrelatie ontstaat. De samenwerking vindt plaats op basis van een flexwerkovereenkomst. Elke flexwerkovereenkomst wordt voor een bepaalde tijd aangegaan. Wanneer de afgesproken duur (bijv. duur van het project) is verstreken, eindigt de overeenkomst automatisch.

Uitbetalen

Op basis van een eigen cao biedt Tentoo ondernemers de ruimte om voor een periode van 5,5 jaar freelancers/flexwerkers in te zetten. Dit geldt mogelijk ook wanneer zij al drie contracten voor bepaalde tijd bij je organisatie hebben gehad. Tentoo wordt juridisch werkgever van de (tijdelijke) krachten. Zo ben je gevrijwaard voor ketenaansprakelijkheid of navorderingen. Ook heb je geen doorbetalingsplicht bij ziekte. Is de opdracht afgerond? Geen probleem. Wij hanteren geen opzegtermijn of minimale afname van uren.

CF&F en de vakbond

Tentoo beschikt over een eigen cao op ondernemingsniveau. In deze cao staan loon- en arbeidsvoorwaarden nauwkeurig beschreven. Het grote voordeel van een cao op ondernemingsniveau is dat je er als werknemer veel invloed op uit kunt oefenen. Wanneer je lid wordt van LBV (Landelijke Belangen Vereniging), kun je meebeslissen over je eigen loon- en arbeidsvoorwaarden.

De rechten van freelancers en flexwerkers die al gebruikmaken van Tentoo CF&F blijven hetzelfde. Meer weten? Download de cao hier: Collective Freelancers & Flex.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »