Corona-informatie voor Tentoo Freelancers

17 maart 2020

Corona-informatie voor Tentoo Freelancers

Het coronavirus raakt ondernemend Nederland hard. Veel freelancers zien hun opdrachten in deze onzekere tijden. Wat betekent dit voor de Tentoo Freelancers? Waar moet je rekening mee houden?

Als freelancer via Tentoo ben je verzekerd. Dankzij Tentoo Freelance kun je altijd terugvallen op het sociale vangnet van Nederland. Ben je ziek? Dan heb je recht op loondoorbetaling. Zit je zonder opdrachten? Dan kun je een WW-uitkering aanvragen. Tentoo draagt werkgeverslasten af namens jou waardoor jij recht hebt op een uitkering.

Deeltijd-uitkering

Heb je nog wel freelance opdrachten, maar kom je niet rond? Je kunt al een aanvullende WW-uitkering aanvragen als je gemiddeld 5 uur in de week minder werk hebt. Meer informatie vind je terug op de website van het UWV.

Ondernemen vanuit de WW

Wil je meer informatie over het ondernemen vanuit de WW? Lees in dit whitepaper hoe je dit het beste kunt aanpakken. Heb je vragen over Tentoo Freelance en het coronavirus? Stel ze hieronder. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: Via Tentoo Freelance werk je als zelfstandig ondernemer. Kiest jouw werkgever ervoor om jou te verlonen via Tentoo? Dan ben je flexwerker. Voor meer informatie over flexwerk in tijden van corona, klik hier.

Freelance jij niet via Tentoo, maar via de KVK - dan heb je te maken met andere gevolgen en maatregelen. Lees meer in dit artikel van het KVK Coronaloket. 

Ben jij zzp'er en klant van Tentoo ZZP-Support? Lees dan hier meer. 

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »