Op vrijdag 14 december is Tentoo tot 16.45 uur per e-mail en telefoon bereikbaar. Wij staan je graag weer te woord op maandag 17 december vanaf 8.30 uur.

020 - 420 20 70

Digitalisering maakt van iedereen een zzp’er

22 maart 2018

Digitalisering maakt van iedereen een zzp’er

Volgens futuroloog Wim de Ridder is de toekomst van de arbeidsmarkt er een zonder grote werkgevers. Door de digitalisering is de rol van grote bedrijven passé en bijna iedereen eigen baas. Werkgevers maken plaats voor apps en platforms.

De Ridder voorziet een arbeidsmarkt vol zzp’ers. Want waarom heb je nog een baas nodig als je door middel van apps en platforms zelf je diensten kunt slijten? Mede door digitalisering kan iedereen zijn eigen merk zijn en zichzelf verkopen als zzp’er.

Grootschalige ontwikkeling
Het aantal zzp’ers in Nederland is inmiddels al gegroeid tot meer dan een miljoen. Volgens De Ridder is dit pas het begin van een veel grootschaliger ontwikkeling. Hij voorspelt dat de ’producerende consument’ de spil wordt van de economie. Dit zijn éénpitters die via apps en andere platforms hun diensten aanbieden, zoals er nu al thuiskoks zijn en mensen die via Airbnb hun huis verhuren. Die trend zal een hoge vlucht nemen, aldus de futuroloog.

Bron: Telegraaf

Lees ook:

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
Onbekommerd ondernemen

Webinar: Personeel vinden, binden en boeien

Wapen je als werkgever tegen de krappe arbeidsmarkt. In ons gratis webinar krijg je concrete tips, ervaringen en oplossingen hoe je personeel vindt, bindt én boeit.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »