Op woensdag 25 april is my.tentoo.nl tussen 18.00 en 21.00 uur niet bereikbaar wegens onderhoud. Na 21.00 uur kun je weer inloggen op my.tentoo. Onze excuses voor het ongemak.

020 - 420 20 70

Een bijzonder project: Werk naar Vermogen

13 juli 2017

Een bijzonder project: Werk naar Vermogen

Tentoo en het Dolhuys (museum van de geest) werken samen aan het project ‘Werk naar vermogen’. Deze week lanceerden we de video voor dit bijzondere project.

Het Dolhuys wil mensen met een psychische kwetsbaarheid helpen om weer actief deel te nemen aan de maatschappij. Hierbij wordt niet gedacht vanuit beperkingen maar gewerkt vanuit mogelijkheden. Het museum biedt inspirerende werkervaringsplaatsen aan waar mensen zichzelf mogen zijn en waar ze worden gezien en gewaardeerd. Dolhuys-directeur Hans Looijen: “Het project houdt in dat we kansen willen creëren voor mensen op werk. Iedereen krijgt de kans om in een veilige omgeving veilig te wennen aan werk.”

Nieuwe kansen

Tentoo sponsort het project ‘Werk naar vermogen’. Manager Marketing & Communicatie Michiel Poppelier: “Tentoo vindt het belangrijk dat mensen werken. Dit project zorgt ervoor dat mensen die het minder makkelijk hebben om in een arbeidsproces aan de slag te kunnen, uiteindelijk óók een plek krijgen in het arbeidsproces. Door middel van re-integratie krijgen zij nieuwe kansen. Het is belangrijk dat dit soort projecten blijven voortbestaan. Zonder de financiële steun van derden is dat heel erg lastig. Daarom steunen wij dit project.”

Video met ervaringen

Samen maakten we onderstaande video waarin drie Dolhuys-vrijwilligers, Dusty, Carla en Han vertellen over hun ervaring met het programma.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »