Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3

03 juni 2019

Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3

Uit onderzoek van het magazine Flexmarkt blijkt dat Brisker Group tot de top-3 grootste specialistische bedrijven in flexibele arbeid van Nederland behoort. Flexmarkt deed onderzoek naar de omzet in 2018 van dit type ondernemingen en Managed Services Providers (MSP’s). Tentoo maakt deel uit van Brisker Group.

Met haar Omzetranglijst kijkt Flexmarkt ieder jaar naar de ontwikkeling van ‘flexibele arbeid’ bedrijven en MSP’s binnen de flexbranche. Het aandeel van deze ondernemingen binnen de branche blijft de laatste jaren groeien.

Brisker Group op plek 3

Op de omzetranglijst over 2018 staat Brisker Group op plek 3, achter HeadFirst Group en Brainnet Groep. Brisker Group wordt gevormd door de labels Holland Payroll, NextPayroll, Pay for People, Smart Services en Tentoo. Brisker Group realiseerde in 2018 een omzet van € 445 miljoen. Dit is een groei van 17% ten opzichte van 2017.

Paul den Ronden, algemeen directeur van Brisker Group: “We zijn uiteraard heel trots op deze mooie notering. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de groei van onze onderneming. We hebben met Nextpayroll een extra label toegevoegd en geïnvesteerd in het samenbrengen van onze labels en integreren van onze dienstverleningen. Dit heeft ertoe geleid dat we onze klanten nóg beter kunnen ondersteunen in hun ondernemerschap. Gezien onze omzetgroei zijn we daar goed in geslaagd. We hebben nieuwe klanten aangetrokken en bestaande klanten helpen groeien.”

Volledige ranglijst

De top-tien van Flexmarkt ziet er dit jaar als volgt uit:

1. HeadFirst Group
2. Brainnet Groep
3. Brisker Group
4. Between Staffing
5. Payroll Select Groep
6. Hays Nederland
7. TCP Solutions
8. P-services HR group
9. Please Payroll
10. WePayPeople

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »