Wegens onderhoud is my.tentoo het weekend van 6 en 7 juni niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

Handige betaal-features onder zzp’ers steeds populairder

08 augustus 2018

Handige betaal-features onder zzp’ers steeds populairder
tentoo-nieuws-betaal-features.png

Zzp’ers maken steeds meer gebruik van handige betaal-features. De bank-app, Tikkie en de QR-code zijn features die steeds populairder worden onder zzp’ers in vergelijking met 2017. Dit blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer en Knap onder 975 zzp’ers in Nederland.

Groei gebruik bank-app

Uit het onderzoek blijkt dat het aantal zzp’ers blijft groeien die een bank-app gebruiken voor financiën. Vorig jaar gaf een groot deel van de zzp'ers als reden een bank-app niet te vertrouwen. Nu is dat percentage gezakt naar slechts 12,7 procent. Bank-applicaties worden momenteel dus steeds vaker gebruikt. Van 78% in 2017, naar 86% dit jaar.

De cijfers geven aan een bank-app meer vertrouwen heeft gewonnen onder de zzp’ers. In 2017 gaf 1 op de 3 zelfstandigen die geen gebruikmaken van de bank-app aan dat zij de app niet vertrouwen. Nu geeft 1 op de 8 zzp’ers die de app niet gebruiken dit aan.

Tikkie en de QR-code in populariteit gestegen

Daarnaast is de populariteit van Tikkie snel gestegen. De betaalverzoek-app was vorig jaar nog relatief onbekend onder de zzp’er. Nu heeft bijna de helft van de zzp’ers weleens een betaalverzoek gestuurd of betaald via die applicatie.

Ook de feature QR-code wordt door steeds meer zzp’ers ontdekt. Het aantal zelfstandigen dat weleens gebruikmaakt van QR-codes is, vergeleken met vorig jaar, 10% hoger geworden.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »