020 - 420 20 70

Kandidaat-Kamerlid Gijs van Dijk (PvdA) bezoekt Tentoo

01 maart 2017

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen nodigt Tentoo Kamerleden uit voor een werkbezoek. Tijdens dit bezoek worden de Kamerleden geïnformeerd over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Tentoo-directeur Paul den Ronden ontving afgelopen maandag kandidaat-Kamerlid Gijs van Dijk van de PvdA.

Vakbondsman Gijs van Dijk is de hoogste nieuwkomer op de kandidatenlijst van de PvdA. Van Dijk werkte de afgelopen tien jaar voor de FNV. Sinds mei 2013 zit hij als pensioenexpert in het dagelijks bestuur van de vakbond. Reden genoeg voor een bezoek aan Tentoo, al 25 jaar kennispartner voor ondernemend Nederland.

Aan gespreksonderwerpen in elk geval geen gebrek. Zo werd tijdens het werkbezoek gesproken over de Wet Werk en Zekerheid, de Wet DBA en de loondoorbetaling bij ziekte. Daarnaast werden de diverse vormen van payrolling besproken. Ook schoof freelancer Rob Hermanns aan om zijn ervaringen met payrolling te delen.

Tentoo en Gijs van Dijk kijken terug op een plezierig en informatief bezoek. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »