Paul den Ronden te gast bij BNR

17 juli 2017

Paul den Ronden te gast bij BNR

Tentoo-directeur Paul den Ronden was dinsdag te gast in het radioprogramma Zakendoen van BNR. Hierin kwamen onder meer de Wet DBA en het imago van payrolling aan bod. Je kunt het item hier terugluisteren.

Paul ging onder meer in op de (onterechte) kritiek op payrollbedrijven. “Wij hebben het geluk dat een aantal wetswijzigingen ons in de kaart speelt, maar wij faciliteren alleen een behoefte. Als je het daar niet mee eens bent, moet je over die wet klagen. Wij waren 25 jaar geleden de eerste payroll-aanbieder en onze dienstverlening is ontstaan vanuit enkele freelancers die behoefte hadden aan een andere vorm van ondernemen. Die behoefte zou er nu ook zijn zónder ingewikkelde wet- en regelgeving, want payrolling biedt simpelweg veel voordelen.”

Freelancers payrollen

Ben jij benieuwd wat die voordelen zijn? Freelance stedenbouwkundige Sander Westerhout legt hieronder uit waarom hij bewust kiest voor het werken via payrolling.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »