Team Tentoo op KVK Startersdag 2019

15 oktober 2019

Team Tentoo op KVK Startersdag 2019

Ben je van plan je eigen onderneming te starten? Of ben je net gestart? Dan is de KVK Startersdag dé plek om informatie in te winnen om je onderneming tot een succes te maken. Tentoo is zaterdag 2 november aanwezig om de startende zelfstandigen te informeren over de mogelijkheden.

Ondernemers heb je in alle kleuren en maten. De één wil een foodtruck beginnen, de ander wil aan de slag als zelfstandig tekstschrijver. Weer een ander doet niets liever dan taarten bakken of fotograferen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze een passie voor hun vak hebben. Ze willen niets liever dan daarmee hun geld verdienen.

Tentoo Freelance

Maar ondernemen is meer dan een passie uitvoeren alleen. Er komen zaken bij kijken als belastingen, administratie, facturatie, debiteurenbeheer en boekhouding. En dan is er ook nog de Wet DBA met de modelovereenkomsten. Tentoo informeert de ondernemers hoe ze om kunnen gaan met deze randzaken zodat ze zorgeloos hun vak kunnen uitoefenen. Bijvoorbeeld door te freelancen via Tentoo. Je bepaalt dan zelf, net als een zzp’er, voor wie je werkt en tegen welk tarief. Tentoo neemt echter alle administratieve en financiële verplichtingen over en zorgt dat jij verzekerd bent bij ziekte of werkloosheid. Een ideale manier om te starten!

KvK Startersdag 2019

De jaarlijkse Startersdag vindt zaterdag 2 november plaats op meerdere locaties, waaronder de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen presentaties volgen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met andere ondernemers. Ook onze adviseurs van Tentoo zijn in Utrecht aanwezig, dus loop vooral langs bij onze stand op de informatiemarkt. 

Aanmelden KvK Startersdag

Je kunt je hier aanmelden voor de KvK Startersdag. Wil je niet wachten tot 2 november en liever direct contact met één van onze adviseurs? Freelance-experts Lars en Cas staan je graag te woord. Neem contact met hen op via 020 238 69 36 of freelancers@tentoo.nl.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »