Op vrijdag 14 december is Tentoo tot 16.45 uur per e-mail en telefoon bereikbaar. Wij staan je graag weer te woord op maandag 17 december vanaf 8.30 uur.

020 - 420 20 70

Tentoo genomineerd voor Beleving Awards 2018

17 april 2018

Tentoo genomineerd voor Beleving Awards 2018

De nominaties van de Integron ‘Beleving Awards 2018’ zijn bekend! Met gepaste trots mogen wij mededelen dat Tentoo is genomineerd voor de Medewerkerbeleving-award in de categorie ‘Professionele & Financiële Dienstverlening'. De winnaars worden 31 mei bekendgemaakt.

De Beleving Awards 2018, georganiseerd door onderzoeks- en adviesbureau Integron, worden uitgereikt in drie soorten: ‘Klantbeleving, ‘Medewerkerbeleving’ en ‘Het beste uit klant en medewerker halen’. Tentoo maakt met twee andere bedrijven kans op de Medewerkerbeleving-award in de categorie ‘Professionele en Financiële Dienstverlening’.

HR-manager bij Tentoo, Noortje Hendrikx: “Wij hechten veel belang aan de tevredenheid en ontwikkeling van onze medewerkers. We willen weten hoe zij het werken bij Tentoo ervaren en waar kansen liggen voor verbeteringen. Daarom voeren wij in samenwerking met Integron elke twee jaar een Medewerkerstevredenheidonderzoek (MTO) uit. Met succes. Alle door Integron genomineerde bedrijven scoren hoog op hun medewerkersonderzoeken. Kortom, zij hebben de meest tevreden medewerkers. We zien de nominatie daarom als een groot compliment!”

25 jaar Integron

De winnaars worden op 31 mei bekendgemaakt. Omdat Integron 25 jaar bestaat, vindt het evenement op een hele speciale locatie plaats: de Efteling. Meer informatie over de Beleving Awards 2018 en het programma van de dag is te vinden op www.belevingawards.nl.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
Onbekommerd ondernemen

Webinar: Personeel vinden, binden en boeien

Wapen je als werkgever tegen de krappe arbeidsmarkt. In ons gratis webinar krijg je concrete tips, ervaringen en oplossingen hoe je personeel vindt, bindt én boeit.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »