Tentoo HR behaalt ISAE 3402 type II verklaring

25 januari 2018

Tentoo HR behaalt ISAE 3402 type II verklaring

Kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar gaat het Tentoo HR om in het verwerken van de salarisadministratie voor MKB’ers, DGA’s, administratiekantoren en Global Payroll Companies. Met succes: de werkzaamheden zijn beloond met een ISAE 3402 type II verklaring. Dit certificaat laat zien dat Tentoo HR ‘in control is over de activiteiten die voor haar klanten worden uitgevoerd’.

Er zijn twee typen Service Organisatie Control-rapporten: Type I en Type II. Het Type I-rapport betreft een momentopname. Dit certificaat werd al eerder door Tentoo HR behaald. Het Type II-rapport betreft een periode, meestal zes maanden tot een jaar. “Dit certificaat is dus extra waardevol, gezien het over een langere periode gaat en geen momentopname is”, aldus Pascalle Smits, manager Tentoo HR.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Een ISAE 3402 verklaring toont aan in hoeverre een service-organisatie als Tentoo voldoet aan de kwaliteitseisen die aan een dergelijke organisatie worden gesteld. Om deze verklaring te bemachtigen, wordt door een onafhankelijke auditor gecontroleerd op:

 • beheersmaatregelen voor financiële processen
 • betrouwbaarheid van het primaire proces
 • informatiebeveiliging
 • continuïteit

Groot compliment

De ISAE verklaring is het internationale toonbeeld van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar profiteren zowel Tentoo als haar klanten van. Smits: “De ISAE 3402 type II verklaring is wederom een groot compliment voor ons als organisatie. Het is de bevestiging én het resultaat van onze manier van werken. Het laat zien dat wij zorgvuldig met de gegevens van onze klanten omgaan en dat we hen de zekerheid bieden dat ze volledig ontzorgd worden. Tentoo is ‘in control’ in het verwerken van de salarisadministratie en voldoet aan de strengste internationale kwaliteitseisen op het gebied van servicegerichte organisaties.”

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »