Tentoo HR nu ISAE 3402 gecertificeerd

28 juli 2016

Tentoo HR nu ISAE 3402 gecertificeerd

Kwaliteit voert de boventoon bij Tentoo HR in het verwerken van de salarisadministratie voor MKB’ers, DGA’s, administratiekantoren en Global Payroll Companies. Dat Tentoo kwaliteit levert staat nu ook zwart-op-wit met de toegekende ISAE 3402 verklaring. Dit certificaat laat zien dat Tentoo ‘in control is over de activiteiten die voor haar klanten worden uitgevoerd’.

Een ISAE 3402 verklaring toont aan in hoeverre een service-organisatie als Tentoo voldoet aan de kwaliteitseisen die aan een dergelijke organisatie worden gesteld. Om de verklaring te bemachtigen, wordt gecontroleerd op:

 • beheersmaatregelen voor financiële processen
 • betrouwbaarheid van het primaire proces
 • informatiebeveiliging
 • continuïteit

Tentoo werd gecontroleerd door de onafhankelijke auditor AuditConnect en ontving de ISAE 4302 type 1 verklaring. Hierin staan de beheersmaatregelen omschreven en is getoetst op de toereikendheid hiervan.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De ISAE verklaring is het internationale toonbeeld van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar profiteren zowel Tentoo als haar klanten van, aldus Noortje Hendrikx, manager Tentoo HR. “De ISAE 3402 verklaring is de bevestiging én het resultaat van onze manier van werken. Het laat zien dat wij zorgvuldig met de gegevens van onze klanten omgaan en dat we hen de zekerheid bieden dat ze volledig ontzorgd worden. Tentoo is ‘in control’ in het verwerken van de salarisadministratie en voldoet aan de strengste internationale kwaliteitseisen op het gebied van servicegerichte organisaties. Dit certificaat is een compliment voor ons als organisatie en schept vertrouwen bij onze klanten.”

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »