020 - 420 20 70

The Buddy Film Ball: feestelijke fundraiser in Air Amsterdam

10 november 2017

The Buddy Film Ball: feestelijke fundraiser in Air Amsterdam

Maandag 20 november al in je agenda geblokt? Wij wel! Dan vindt namelijk het grote Buddy Film Ball plaats in Air Amsterdam. Een feestelijke fundraising-avond met live-muziek, héél veel BN-ers, entertainment en de vertoning van "The Buddy Film Project" commercial.

Over het project

Stichting The Buddy Film Project is in 2017 opgericht om gevluchte film- en televisieprofessionals uit onder meer Syrië en Iran in contact te brengen met Nederlandse filmmakers en acteurs. Met als hoofddoel hen te helpen aan betaald werk in de Nederlandse filmsector. Samen produceren zij het komende voorjaar de romantische komedie "WELKOM" met o.a. Tygo Gernandt, Susan Visser, Kim-lian Van der Meij, Nazanin Taheri, Arabi Ghibeh, Aqil Dahhan en Jasmine Sendar

Maandag 20 november: The Buddy Film Ball

Maar om de film te realiseren is er budget nodig. Het Buddy Team dan ook volop in gesprek met diverse omroepen, distributeurs en fondsen én actief op zoek naar co-financiers. Daarom wordt maandag 20 november het Grote Buddy Film Ball georganiseerd in club Air Amsterdam. En jij kunt hierbij zijn! Alle cast (BN’ers en gevluchte acteurs) en crew zijn aanwezig op deze bijzondere, feestelijke fundraisingavond. Hiernaast kun je optredens verwachten van Edsilia Rombley, Meral Polat, Wasim Arslan (Arab Idol), Hadewych Minis, Ricky Koole, The Motown Marbles en DJ Covergirl Sunny Jansen. De avond wordt gepresenteerd door Daphne Bunskoek.

Details

Tickets: www.ticketkantoor.nl/shop/buddyfilmball
Locatie: AIR Amsterdam
Datum: Maandag 20 november
Inloop: 19.30 uur

Ondertussen meer informatie over de fundraisingavond en het Buddy Film Project? Dit vind je allemaal op: www.buddyfilmproject.com. Bekijk de teaser hier:

Tot op de rode loper!

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Bekijk ons gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »