Voorkom dat je e-mailadres wordt gehackt

09 augustus 2018

Voorkom dat je e-mailadres wordt gehackt

Het nieuwsbericht ‘Hackers laten salaris slachtoffer storten op eigen rekening’ was onlangs te lezen in de media. Met deze vorm van cybercriminaliteit wordt eerst het e-mailadres gehackt. Vervolgens wordt de werkgever gemaild het salaris op een ander rekeningnummer te storten. Tentoo wil te allen tijde voorkomen dat dit bij haar klanten gebeurt en gebruikt hiervoor diverse beveiligingsmaatregelen.

De enige manier voor het doorgeven van een wijziging in je rekeningnummer is via onze beveiligde online portal my.tentoo. Overige gegevens, zoals een adres, kunnen zowel via my.tentoo als via e-mail worden doorgegeven.

Op je e-mailadres ontvang je altijd een overzicht van de gewijzigde gegevens. Wij vragen je deze gegevens nogmaals goed te controleren. Klopt de informatie niet, neem dan direct contact met ons op via 020 420 20 70.

Zorg dat je e-mailadres goed is beveiligd

Omdat veel communicatie met Tentoo via de e-mail verloopt, adviseren we regelmatig te controleren of je e-mailaccount nog goed is beveiligd.

Via deze tool van politie.nl kun je controleren of de inloggegevens van je e-mailadres zijn gestolen.

Tips voor een goed beveiligd e-mailaccount (en my.tentoo)

De consumentenbond geeft diverse tips voor veilig internetten:

 • Hoe meer tekens, deze te veiliger je wachtwoord. Een wachtwoord van 12 tekens in plaats van 8 tekens, maakt je wachtwoord 80 miljoen keer zo sterk.
 • Maak gebruik van cijfers, hoofdletters en speciale tekens (&, ?, #, %, et cetera).
 • Gebruik een wachtzin, zoals ‘IkKoop6Fl€ss€nCola’.
 • Plaats geen makkelijk te raden persoonlijke informatie in je wachtwoord, zoals je naam, adres of geboortedatum.
 • Gebruik verschillende wachtwoorden voor iedere website of dienst die je gebruikt. Een wachtwoordmanager kan helpen je wachtwoorden te onthouden. 
 • Pas je wachtwoord 1 keer per jaar aan.

Meer tips over veilig internetten, lees je op www.laatjeniethacken.nl

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »